Mitä teen, jos kirjautuminen Applella on tilapäisesti poissa käytöstä

Mitä teen, jos kirjautuminen Applella on tilapäisesti poissa käytöstä
< Edellinen / Seuraava >

Mitä teen, jos kirjautuminen Applella on tilapäisesti poissa käytöstä

Jos sinulla on tilapäisiä vaikeuksia kirjautua Evernoteen Apple ID:llä, kirjaudu tilillesi seuraavasti.

Vaihe 1. Luo tilillesi Evernote-salasana

Määritä Evernote-salasana toimimalla seuraavasti:

1. Pyydä salasana Unohtunut salasana -sivulla napsauttamalla tätä.
  2. Syötä joko Apple ID:n sähköpostisi tai yksityinen välityssähköpostisi (jos valitsit piilottaa sähköpostiosoitteesi).
  3. Etsi Saapuneet-kansiosta sähköposti, jolla voit määrittää Evernote-salasanan.

Evernote-salasanan luominen ei vaikuta Apple ID -salasanaan.

Vaihe 2. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja Evernote-salasanallasi

Kun olet määrittänyt Evernote-salasanan, voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi (tai yksityisen välityssähköpostiosoitteella) ja luomallasi Evernote-salasanalla.

Miten löydän Evernote-tililleni rekisteröidyn yksityisen välityssähköpostiosoitteen, jos valitsin piilottaa sähköpostiosoitteeni?

Löydät yksityisen välitysosoitteesi seuraavasti:

1. Kirjaudu Apple ID -sivustolle.
  2. Siirry Suojaus-osion kohtaan "Apple ID:tä käyttävät sovellukset ja sivustot" ja napsauta Hallinnoi...
  3. Napsauta sovellusluettelossa Evernote.
  4. Tarkista Piilota sähköpostini -osion sähköpostiosoite. Sen loppuosa on @privaterelay.appleid.com.

Avainsanat:

• kirjaudu sisään applella
  • apple-kirjautuminen
  • jatka applella
  • apple-kirjautuminen