Mukauta Aloitusnäyttö

< Edellinen / Seuraava >

Mukauta Aloitusnäyttö

Mukauta Aloitusnäyttö Evernotessa

Aloitusnäytössä voit mukauttaa näkymää, jotta tarvitsemasi tiedot olisivat heti nähtävissä. Näin näet aina, mitä haluat, juuri haluamallasi tavalla. Mukauttaminen on mahdollista Evernoten Premiumissa ja Businessissä ja sisältää seuraavat:

• Taustakuvan vaihto
  • Pienoissovellusten lisääminen ja poistaminen
  • Pienoissovellusasettelun mukauttaminen (vain pöytätietokone ja Web)

Aloitusnäyttö esitellään yleisesti kohdassa Aloitusnäyttö yleisesti.

Vaihda taustakuva

Voit valita kuvan kuvagalleriasta tai lähettää omasi. Jos päätät lähettää oman kuvasi, suositeltu kuva on 2000 x 1280 px. Voit lähettää enintään 5 Mt:n .jpg- tai .png-tiedoston. Voit vaihtaa taustakuvan noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napsauta Vaihda tausta -painiketta.
    3. Valitse tai lähetä kuva.
    4. Napsauta Valitse.
  • Windows

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napsauta Vaihda tausta -painiketta.
    3. Valitse tai lähetä kuva.
    4. Napsauta Valitse.
  • iOS

1. Napauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napauta Vaihda tausta.
    3. Valitse tai lähetä kuva.
    4. Napauta Valmis.
  • Android

1. Napauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napauta Vaihda tausta.
    3. Valitse tai lähetä kuva.
    4. Napauta Valmis.
  • Web

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napsauta Vaihda tausta -painiketta.
    3. Valitse tai lähetä kuva.
    4. Napsauta Valitse.

Lisää pienoisohjelmia

Evernote Premium tai Business -asiakkaana voit käyttää ylimääräisiä pienoissovelluksia. Voit lisätä pienoissovelluksen noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Vedä tarjolla oleva pienoissovellus oikeasta laidasta ja vedä se pienoissovellustilaan.
  • Windows

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Vedä tarjolla oleva pienoissovellus oikeasta laidasta ja vedä se pienoissovellustilaan.
  • iOS

1. Napauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napauta pluskuvaketta Käytettävissä olevat pienoissovelukset -osion käytettävissä olevan pienoissovelluksen vierestä.
  • Android

1. Napauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napauta pluskuvaketta Käytettävissä olevat pienoissovelukset -osion käytettävissä olevan pienoissovelluksen vierestä.
  • Web

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Vedä tarjolla oleva pienoissovellus oikeasta laidasta ja vedä se pienoissovellustilaan.

Poista pienoissovelluksia

Voit poistaa pienoissovelluksen noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napsauta "x" pienoissovelluksen oikeassa yläkulmassa
  • Windows

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napsauta "x" pienoissovelluksen oikeassa yläkulmassa
  • iOS

1. Napauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napauta pienoissovellusluettelon pienoissovelluksen vieressä olevaa miinuskuvaketta.
  • Android

1. Napauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napauta pienoissovellusluettelon pienoissovelluksen vieressä olevaa miinuskuvaketta.
  • Web

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Napsauta "x" pienoissovelluksen oikeassa yläkulmassa

Muuta pienoissovellusten järjestystä

Voit järjestellä pienoissovellukset haluamallasi tavalla. Pöytätietokoneen pienoissovellusten asettelu synkronoidaan Macissa, Windowsissa ja Webissä. Mobiililaitten pienoissovellukset voidaan järjestellä eri tavalla ja synkronoidaan iOS:ssä ja Androidissa. Voit muuttaa pienoissovellusten järjestystä noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Vedä ja pudota pienoissovellukset haluamaasi järjestykseen.
  • Windows

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Vedä ja pudota pienoissovellukset haluamaasi järjestykseen.
  • iOS

1. Napauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Vedä pienoissovelluksen oikealla puolella olevaa kolmiviivaista kahvaa siirtääksesi sitä ylös tai alas luettelossa.

Huomautus: Pienoissovellukset näkyvät Aloitusnäytössä samassa järjestyksessä kuin ne luetellaan tällä näytöllä (ylhäältä alas).

• Android

1. Napauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Vedä pienoissovelluksen oikealla puolella olevaa kolmiviivaista kahvaa siirtääksesi sitä ylös tai alas luettelossa.

Huomautus: Pienoissovellukset näkyvät Aloitusnäytössä samassa järjestyksessä kuin ne luetellaan tällä näytöllä (ylhäältä alas).

• Web

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Vedä ja pudota pienoissovellukset haluamaasi järjestykseen.

Muuta pienoissovellusten kokoa

Tämä on käytettävissä vain Macissä, Windowsissa ja Webissä.

Pienoissovellusten kooksi voidaan valita pieni, keskikokoinen ja suuri. Pienoissovellusten kokoa ei voi muuttaa pystysuunnassa, eikä niiden kokoa voi muuttaa mobiililaitteissa. Voit muuttaa pienoissovellusten kokoa noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Pidä osoitinta pienoissovelluksen päällä ja valitse koko oikeasta alakulmasta.
  • Windows

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Pidä osoitinta pienoissovelluksen päällä ja valitse koko oikeasta alakulmasta.
  • Web

1. Napsauta Aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Mukauta-painiketta.
    2. Pidä osoitinta pienoissovelluksen päällä ja valitse koko oikeasta alakulmasta.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa, mikä näyttö avautuu aina, kun avaan Evernoten?

Kun avaat Evernoten iOS:lle tai Androidille tai Evernote Webin, näet oletuksena Aloitusnäytön. Kun avaat Evernoten Macille tai Windowsille, näet näytön, jossa olit viimeksi Evernotea käyttäessäsi.

Voiko Aloitusnäytön poistaa käytöstä?

Ei.

Synkronoidaanko Aloitusnäytön mukautus kaikissa laitteissa?

Kyllä. Pöytätietokoneen Aloitussivun mukautukset synkronoidaan Macin, Windowsin ja Webin välillä. Mobiililaitteen Aloitusnäytön mukautukset voivat olla erilaiset, ja ne synkronoidaan iOS:n ja Androidin välillä.

Voiko samasta pienoissovelluksesta käyttää useampaa kuin yhtä kappaletta? Esimerkiksi kahta luonnoslehtiötä?

Ei. Aloitusnäyttö tukee tällä hetkellä vain kunkin pienoissovelluksen yhtä kappaletta.

Vaiko taustakuvan poistaa?

Ei. Sinun ei tarvitse valita omaa taustakuvaasi, mutta et voi poistaa taustakuvaa kokonaan.

Voinko muuttaa luonnoslehtiön väriä?

Et. Luonnoslehtiö on aina keltainen.

Avainsanat:

• koontinäyttö
  • koontinäyttö