Aloitusnäyttö yleisesti

< Edellinen / Seuraava >

Aloitusnäyttö yleisesti

Aloitusnäyttö Evernotessa

Aloitusnäyttö on kaiken kattava koontinäyttö, joka koostuu pienoissovelluksista, joilla voit sijoittaa olellisimmat tietosi keskelle yhdessä järjestelmällisessä näkymässä.

Aloitusnäyttö julkaistaan uuteen Evernoteen Macille, uuteen Evernoteen Windowsille ja Evernote Webiin seuraavien viikkojen aikana; ja se on pian käytettävissä mobiilikäyttöjärjestelmissä.

Pienoissovellukset

Aloitusnäyttö koostuu pienoisohjelmista, jotka esittävät sisältösi jäsennellyllä ja organisoidulla tavalla. Kaikilla asiakkailla on muistiinpanopienoissovellus, luonnoslehtiöpienoissovellus ja äskettäin tallennettujen pienoissovellus. Premium- ja Business-asiakkailla on muitakin pienoisohjelmavaihtoehtoja sekä mahdollisuus mukauttaa Aloitusnäytön ulkonäköä. Lisätietoja saa kohdasta Mukauta Aloitusnäyttö.

Muistiinpanopienoissovellus

Muistiinpanot

Näytä äskettäiset ja ehdotetut muistiinpanot. Äskettäiset muistiinpanot järjestellään viimeisimmän muokkauskerran mukaan ja ehdotetut muistiinpanot perustuvat usein käytettyihin, muokattuihin ja haettuihin muistiinpanoihin.

Huomautus: Evernote Business -asiakkaat näkevät täällä kaikki yrityksen muistiinpanot, joihin heillä on käyttöoikeudet.

Luonnoslehtiöpienoissovellus

Luonnoslehtiö

Kirjoita pikamuistiinpanoja ja ajatuksia suoraan Aloitusnäytössä. Luonnoslehtiö säilyttää tekstisi yhdessä paikassa, kunnes haluat muuntaa sen muistiinpanoksi ja tyhjentää ja synkronoida kaikissa laitteissa, joissa on Aloitusnäyttö.

Voit muuntaa luonnoslehtiön muistiinpanoksi napsauttamalla Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja valitsemalla sitten Muunna muistiinpanoksi. Kun tyhjennät luonnoslehtiön, sisältö siirretään roskakorissa sijaitsevaan muistikirjaan.

Luonnoslehtiöön mahtuu enintään 300 merkkiä, ja se hyväksyy vain pelkkää tekstiä.

Äskettäin tallennettu -pienoisohjelma

Äskettäin tallennettu

Näytä äskettäin tallennetut muistiinpanot ja verkkoleikkeitä, kuvia, asiakirjoja, audiota ja sähköposteja sisältäviä osioita. Nämä muistiinpanot järjestellään luomispäivän mukaan.

Huomautus: Evernote Business -asiakkaat näkevät täällä kaikki yrityksen muistiinpanot, joihin heillä on käyttöoikeudet.

Kiinnitetty muistiinpano -pienoissovellus

Kiinnitetty muistiinpano

Tämä pienoissovellus edellyttää Premium- tai Business-tilausta.

Kiinnitä muistiinpano päästäksesi siihen nopeasti. Kiinnitä uusi muistiinpano napsauttamalla Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja napsauttamalla sitten Valitse kiinnitetty muistiinpano.

Voit myös avata kiinnitettävän muistiinpanon, napsauttaa Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja valita Kiinnitä Aloitusnäyttöön.

Muistikirjapienoissovellus

Muistikirjat

Tämä pienoissovellus edellyttää Premium- tai Business-tilausta.

Näytä äskettäiset ja ehdotetut muistikirjat. Äskettäiset muistikirjat järjestellään viimeisimmän muokkauskerran mukaan ja ehdotetut muistikirjat perustuvat usein käytettyihin, muokattuihin ja haettuihin muistikirjoihin.

Huomautus: Evernote Business -asiakkaat näkevät täällä kaikki yrityksen muistikirjat, joihin heillä on käyttöoikeudet.

Oikotiepienoissovellus

Oikotiet

Tämä pienoissovellus edellyttää Premium- tai Business-tilausta.

Nopea pääsy oikoteihin. Avaa valitsemasi muistiinpano, muistikirja, avainsana tai tallennettu haku napsauttamalla oikotietä.

Oikotiepienoissovelluksesta ei voi luoda uusia oikoteitä.

Avainsanapienoissovellus

Avainsanat

Tämä pienoissovellus edellyttää Premium- tai Business-tilausta.

Näytä useiten käyttämäsi avainsanat. Kun napsautat avainsanat, näet luettelon muistiinpanoista, joissa on kyseinen avainsana.

Avainsanapienoissovelluksesta ei voi luoda uusia avainsanoja.

Huomautus: Evernote Business -asiakkaat näkevät täällä kaikki yrityksen avainsanat, joihin heillä on käyttöoikeudet.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa, mikä näyttö avautuu aina, kun avaan Evernoten?

Kun avaat Evernote Webin, näet oletuksena Aloitusnäytön. Kun avaat Evernoten Macille tai Windowsille, näet näytön, jossa olit viimeksi Evernotea käyttäessäsi.

Voiko Aloitusnäytön poistaa käytöstä?

Ei.

Synkronoidaanko Aloitusnäyttö kaikissa laitteissa?

Kyllä. Aloitusnäyttö synkronoidaan kaikissa laitteissa, missä se on.

Voinko muokata kiinnitettyä muistiinpanoa pienoissovelluksesta?

Et. Kiinnitetyn muistiinpanon pienoissovellus näyttää vain kirjoitussuojatun näkymän muistiinpanosta. Jos haluat muokata muistiinpanoa, avaa se napsauttamalla Kiinnitetty muistiinpano -kohdan vieressä olevaa vihreää nuolta.

Voinko lisätä muistuksia, avainsanoja, luonnoksia tai muotoilua luonnoslehtiöön?

Et. Luonnoslehtiö on tarkoitettu pikamuistiinpanoille. Voit muuntaa luonnoslehtiön muistiinpanoksi lisätäksesi kuvia, luetteloita, muotoilua, muistutuksia, avainsanoja jne.

Näkyykö luonnoslehtiön sisältö hakutuloksissa?

Ei. Voit muuntaa luonnoslehtiön helposti muistiinpanoksi, jolloin sen sisältö näkyy hakutuloksissa.

Miten mukautan Aloitissivua?

Jotta voit mukauttaa Aloitusnäyttöä, napsauta Mukauta-painiketta oikeasta yläkulmasta. Sinulla on oltava Premium- tai Business-tilaus. Mukautusvaihtoehtoja:

• Taustakuvan vaihto
  • Pienoissovellusten lisääminen ja poistaminen
  • Pienoissovellusasettelun mukauttaminen

Lisätietoja on kohdassa Mukauta Aloitusnäyttö.

Avainsanat:

• koontinäyttö
  • koontinäyttö