Uutta Evernotessa Androidille

< Edellinen / Seuraava >

Uutta Evernotessa Androidille

Kolme näyttökuvaa uudesta Evernotesta Androidille

Yleiskatsaus

Meillä on ilo jakaa täysin uusi Evernote Androidille. Uusi sovellus sisältää merkittäviä päivityksiä ja tarjoaa entistä virtaviivaisemman Evernote-kokemuksen.

Tässä muutama esimerkki huomionarvoisista päivityksistä:

• Virtaviivaistettu navigointi. Suunniteltu uudelleen alusta alkaen vähemmän sotkuiseksi ja enemmän intuitiiviseksi.
  • Paranneltu muistiinpanoeditori. Otsikoiden parempi hallinta ja standardoitu kirjasinvalikoima merkitsevät sitä, että muistiinpanosi näyttävät samalta kaikkialla.
  • Uusi muistiinpano -painike. Napauta painiketta luodaksesi uuden tekstimuistiinpanon tai napauta nuolta tallentaaksesi nopeasti jotain muuta.
  • Nopeampi haku. Saa tosiaikaisia ehdotuksia kirjoittaessasi ja tarkenna hakutuloksia suodattimilla.

Lisäksi olemme lisänneet uusia ohjaimia, kuten mahdollisuuden vaihtaa vaalean ja tumman tilan välillä riippumatta laitteen asetuksista ja kirjoitussuojatun tilan muistiinpanojen tahattomien muutosten estämiseksi.

Voit ladata Evernoten uuden version siirtymällä Android-laitteella Play Storeen.

Evernoten Androidille uusi navigointivalikko

Virtaviivaistettu navigointi

Täysin uusi navigointivalikko avautuu vasemmasta laidasta, jotta voisit nopeasti päästä muistiinpanoihin, muistikirjoihin, oikoteihin, avainsanoihin jne.

Parannettu muistiinpanoeditori

Paranneltu muistiinpanoeditori sisältää uusia muotoiluvaihtoehtoja, sitä on entistä helpompi lukea ja ulkonäkö on sama kaikissa laitteissa.

Uusi muistiinpanoeditori Evernotessa Androidille

Uusi

Uusi muistiinpano -painike

Uusi muistiinpano -painikkeella voit luoda nopeasti tyhjän muistiinpanon tai valita valmiista muistiinpanotyypeistä, jotta voit aloittaa heti.

Nopeampi haku

Uusi haku, joka otettiin ensin käyttöön Evernote Webissä, tarjoaa kirjoittaessasi tosiaikaisia ehdotuksia sekä aiheeseen liittyviä hakuehdotuksia.

Uusi haku Evernotessa Androidille

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan uuden sovelluksen?

Voit ladata Evernoten uuden version siirtymällä Android-laitteella Play Storeen. Jos olet jo asentanut Evernoten, voit yksinkertaisesti päivittää sovelluksen.

Miksi päivitystä ei näy Play Storessa?

Päivitetty sovellus tuodaan Play Storeen muutaman viikon kuluessa, joten sinulla ei välttämättä ole mahdollisuutta päivittää sitä vielä. Varmista lisäksi, että sinulla on Android 10 tai uudempi versio, sillä uusi Evernote-sovellus ei vielä tue Androidin aiempia versioita.

Miksi uusi Evernote Androidille on saatavilla vain Android 10:een tai uudempaan?

Tärkein prioriteettimme on tarjota sinulle parasta laatua, nopeutta ja luotettavuutta sovelluksissamme. Näin ollen lanseeraamme uuden Evernoten Androidille ensin laitteissa, joissa on Android 10 tai uudempi, ja työskentelemme ahkerasti saadaksemme sovelluksen valmiiksi Android 9:lle ja vanhemmalle. Vaikka pyrimme tuomaan uuden Evernoten vanhempiin Android-versioihin, suosittelemme päivittämään Android 10:een, jos mahdollista.

Voinko päivittää heti manuaalisesti, vaikka päivitys ei ole vielä saatavillani?

Emme voi tarjota päivitystä automaattisen Play Store -lanseerauksen ulkopuolella. Päivityksen tulisi olla ladattavissa lähiaikoina.

Miten tiedän, mitä sovellusversiota käytän?

Näet nopeasti, käytätkö uutta Evernote-sovellusta, vertailemalla sitä tämän artikkelin valokuviin. Uudessa sovelluksessa on ulos liukuva navigointivalikko, vain kaksi kuvaketta alalaidassa ja uusi, entistä suurempi Uusi muistiinpano -painike.

Lisäksi versionumeron näkee avaamalla navigointivalikon, napauttamalla Asetukset-painiketta (hammasratas) ja katsomalla Asetukset-osion alalaitaa. Uuden Evernote-sovelluksen versio on 10.0.

Mitä ominaisuuksia uudessa sovelluksessa ei vielä ole?

• Valitse useita
  • Salasananhallintatuki (1Password, Lastpass tms.)
  • Tallenna käyntikortteja laitteen yhteystietoihin