Ota muokkaussuojaus käyttöön

< Edellinen / Seuraava >

Ota muokkaussuojaus käyttöön

Mobiililaitteiden muokkaussuojaus on tarkoitettu estämään muistiinpanojen tahaton muokkaaminen. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain uudessa Evernote iOS:lle -sovelluksessa ja uudessa Evernote Androidille -sovelluksessa.

Ota muokkaussuojaus käyttöön

Voit ottaa muokkaussuojauksen käyttöön seuraavasti.

1. Avaa navigointivalikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta.
  2. Napauta hammasrataskuvaketta valikon oikeassa yläkulmassa ja valitse Muistiinpanot.
  3. Kytke kohdan Muokkaussuojaus kytkin päälle.

Voit muokata muistiinpanoa, jonka muokkaussuojaus on käytössä, napauttamalla yksinkertaisesti sinistä Muokkaa-painiketta tai kaksoisnapauttamalla muistiinpanon runkoa.

Huomaa: Muokkauspainike on aina näkyvillä, oli muokkaussuojaus käytössä tai ei. Jos muokkaussuojaus ei ole käytössä, voit muokata muistiinpanoa napauttamalla Muokkaa-painiketta tai napauttamalla muistiinpanon runkoa kerran.