Kirjaudu Evernoteen Applella

< Edellinen / Seuraava >

Kirjaudu Evernoteen Applella

Evernote Webin kirjautumissivu

Jos sinulla on Apple ID, voit kirjautua sillä Evernoteen. Mahdollisuus kirjautua Apple ID:llä helpottaa ja nopeuttaa muistiinpanoihin siirtymistä. Voit edelleen käyttää Evernotea tavalliseen tapaan. Applella kirjautuminen on vapaaehtoista, eikä Evernote edellytä sitä. Se on vain vaihtoehtoinen tapa kirjautua tilillesi.

Lisätietoja Applella kirjautumisesta on Applen tukiartikkelissa Mikä on Kirjaudu sisään Applella -toiminto?

Luo uusi Evernote-tili

Kunhan Apple ID:n sähköpostiosoitetta ei ole jo yhdistetty olemassa olevaan Evernote-tiliin, voit yksinkertaisesti avata Evernoten, napsauttaa Jatka Applella ja kirjautua sitten sisään Apple ID:llä. Tällöin luodaan automaattisesti uusi Evernote-tili.

Vaikka käyttäisit Applella kirjautumista, voit määrittää Evernoten salasanan pyytämällä Evernote-salasanaa täällä. Näin sinulla on toinenkin kirjautumisvaihtoehto, ja voit myös kirjautua sovelluksiin, jotka eivät vielä tue kirjautumista Applella (katso alla olevista UKK:ista luettelo näistä sovelluksista). Evernote-salasanan luominen ei vaikuta Apple ID:n salasanaan.

Yhdistä Apple ID olemassa olevalle Evernote-tilille

Jotta voit kirjautua Applella olemassa olevalle Evernote-tilille, Evernote-tilin on vastattava täsmälleen Apple ID:n sähköpostiosoitetta.

• Jos Evernote-tilisi sähköpostiosoite on sama kuin Apple ID:n

Kun olet valinnut Jatka Applella kirjautumisnäytössä, kirjaudu sisään Apple ID:llä. Evernote täsmää nämä kaksi sähköpostiosoitetta ja yhdistää Apple ID:n olemassa olevalle Evernote-tilille.

Huomautus: jos valitset piilottaa sähköpostiosoitteesi tämän prosessin aikana, Evernote ei kykene täsmäämään Apple ID:tä olemassa olevan tilisi kanssa vaan luo tahattomasti uuden tilin.

• Jos Evernote-tilisi sähköpostiosoite ei ole sama kuin Apple ID

Evernote ei kykene yhdistämään tilejäsi automaattisesti. Päivitä Evernote-tilisi sähköposti (tiliasetuksissa) vastaamaan Apple ID:n sähköpostiosoitetta, ennen kuin yrität kirjautua sisään Applella.

Usein kysytyt kysymykset

Kirjauduin Applella enkä löydä Evernote-muistiinpanojani. Mitä tapahtui?

Jos valitisit piilottaa sähköpostiosoitteesi, olet luonut uuden tilin, joka on erillään olemassa olevasta Evernote-tilistäsi. Jos et valinnut piilottaa sähköpostiosoitettasi, olet saattanut vahingossa kirjautua vanhalle tilille tai luoda uuden tilin.

Siirry tiliasetuksiin ja tarkista sähköpostiosoitteesi ja Jäsen alkaen -päivän; tämän tulisi kertoa, oletko oikealla tilillä.

Miksi saan virheilmoituksen "Yhdistäminen ei ole käytettävissä" yrittäessäni kirjautua Applella?

Saat tämän virheilmoituksen, jos Evernote-tilillesi on määritetty kaksivaiheinen varmennus, joka estää yhdistämisen. Voit ratkaista tämän siirtymällä tiliasetuksiin ja poistamalla kaksivaiheisen varmennuksen käytöstä Evernote-tililtä, kirjautumalla ulos ja yrittämällä kirjautua Applella uudelleen.

Jotta voit jatkaa kaksivaiheisen varmennuksen käyttöä kirjautuessasi Evernoteen, varmista että se on käytössä Apple ID:ssäsi. Kun se on käytössä Apple ID:ssäsi, saat kehotuksen Applen kaksivaiheisesta varmennusprosessista aina, kun käytät Applella kirjautumista.

Miten määritän Evernoten salasanan käyttäessäni kirjautumista Applella?

Voit määrittää tilillesi Evernote-salasanan siirtymällä tänne. Syötä joko Apple ID:si sähköpostiosoite tai yksityinen välityssähköpostiosoite (jos valitsit piilottaa sähköpostiosoitteesi). Saat sähköpostin, jolla voit määrittää uuden salasanana. Evernote-salasanan luominen ei vaikuta Apple ID:n salasanaan.

Kun olet määrittänyt Evernote-salasanan, voit kirjautua Evernoteen Jatka Applella -painikkeella tai kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi (tai yksityisen välityssähköpostiosoitteen) ja luomasi Evernote-salasanan.

Miten löydän Evernote-tililleni rekisteröidyn yksityisen välityssähköpostiosoitteen, jos valitsin piilottaa sähköpostiosoitteeni?

Löydät yksityisen välitysosoitteesi seuraavasti:

1. Kirjaudu Apple ID -sivustolle.
  2. Napsauta Suojaus-osion Kirjaudu Applella -kohdassa Hallinnoi sovelluksia ja sivustoja...
  3. Napsauta sovellusluettelossa Evernote.
  4. Tarkista Piilota sähköpostini -osion sähköpostiosoite. Sen loppuosa on @privaterelay.appleid.com.

Jos et näe Evernotea yllä kuvattujen vaiheiden aikana, olet saattanut valita "Lopeta Apple ID:n käyttö" joskus aiemmin, jolloin Evernoten kanssa käytettävä yksityinen välitysosoite ei ole enää aktiivinen. Jos näin on, siirry Evernoten kirjautumisnäyttöön ja napsauta Jatka Applella ottaaksesi sen uudelleen käyttöön. Sinun tulisi nyt kirjautua samalle tilille. Sähköpostiosoite löytyy Tilin yhteenveto -sivulta tiliasetuksista.

Voinko käyttää Applen antamaa yksityistä välityssähköpostiosoitetta kirjautuessani Evernoteen?

Kyllä. Jos olet luonut Evernote-salasanan yksityisellä välityssähköpostiosoitteella, syötä yksityinen välityssähköpostiosoite Evernoten kirjautumisnäytön sähköpostikenttään ja käytä luomaasi Evernote-salasanaa.

Jos et ole luonut Evernote-salasanaa mutta haluat tehdä niin, pyydä Evernote-salasana täällä. Evernote-salasanan luominen ei vaikuta Apple ID:n salasanaan.

Voiko Apple nähdä Evernoten kirjautumistietoni, suorittaa hakuja muistiinpanoissani tai käyttää niitä kohdennettuun mainontaan?

Ei. Kun käytät Apple-kirjautumista, annat pelkästään Evernotelle luvan nähdä Apple ID:si asianmukaiset tiedot, kuten profiilisi perustiedot. Applella ei ole lupaa käyttää Evernote-tiliäsi.

Kun otan Apple-kirjautumisen käyttöön, onko se ainut tapa kirjautua sisään?

Ei. Voit kirjautua sisään sekä Apple ID:lläsi että Evernote-tililläsi (jos olet määrittänyt salasanan). Tämä on erityisen tärkeää, jos käytät joitain Evernote-sovelluksia tai -integraatioita, jotka eivät tue Applella kirjautumista, kuten Verkkoleikkuri tai Evernote Legacy.

Voinko käyttää kaksivaiheista todennusta kirjautuessani sisään Applella?

Kyllä, jos Apple ID:ssäsi on kaksivaiheinen varmennus käytössä.

Voinko käyttää Apple ID:täni useammalle Evernote-tilille? Tai voinko käyttää useampaa kuin yhtä Apple ID:tä kirjautuakseni yhdelle Evernote-tilille?

Et. Kukin Apple ID voidaan yhdistää vain yhteen Evernote-tiliin. Lisäksi kukin Evernote-tili voidaan yhdistää vain yhteen Apple ID:hen.

Miten kirjaudun sisään, jos unohdan salasanani?

Huomaa: jos et ole koskaan määrittänyt Evernote-salasanaa, määritä se pyytämällä salasanaa yllä olevalla salasanan nollauslinkillä.

Tukevatko muut Evernote-sovellukset, kuten Verkkoleikkuri, Skitch, Scannable, Penultimate tai Evernote Legacy, kirjautumista Applella?

Kirjautumista Applella tuetaan Evernoten uudessa Windows-, Mac-, iOS- ja Evernote Web -versioissa. Kaikissa muissa Evernote-sovelluksissa, mukaan lukien vanhemmissa Evernote-versioissa, voit kirjautua sisään käyttämällä Evernote-tiliisi yhdistettyä sähköpostiosoitetta ja Evernote-salasanaa.

Jos et ole vielä luonut Evernote-salasanaa mutta haluat tehdä niin käyttääksesi jotain yllä lueteltua sovellusta, pyydä Evernote-salasana täällä. Muista käyttää Evernote-tiliisi yhdistettyä sähköpostiosoitetta pyytäessäsi salasanaa. Evernote-salasanan luominen ei vaikuta Apple ID:n salasanaan.

Miten poistan kirjautumisen Applella käytöstä Evernote-tililtäni?

Suosittelemme ryhtymään muutamaan toimenpiteeseen varmistaaksesi, että voit edelleen käyttää tiliäsi poistettuasi Applella kirjautumisen käytöstä.

1. Luo Evernote-salasana täällä, jos et ole jo tehnyt niin.
  2. Jos käytät yksityistä välityssähköpostiosoitetta (ts. sähköpostiosoitteesi on piilotettu), vaihda tiliasetusten sähköposti osoitteeksi, joka on käytettävissäsi ja jota ei käytetä toisella Evernote-tilillä. Jos käytät jo todellista sähköpostiosoitetta, johon sinulla on pääsy, ohita tämä vaihe.
  3. Kun sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on määritetty, siirry tiliasetuksiin ja napsauta Yhdistetyt palvelut vasemmasta navigointivalikosta.
  4. Napsauta Katkaise yhteys Applen vierestä.
  5. Kirjaudu Apple ID -sivustolle.
  6. Napsauta Suojaus-osion Kirjaudu Applella -kohdassa Hallinnoi sovelluksia ja sivustoja...
  7. Napsauta sovellusluettelossa Evernote.
  8. Napsauta Lopeta Apple ID:n käyttö.

Kun katkaiset yhteyden, voit jtkaa Evernoten käyttöä sillä sähköpostiosoittella, jonka nimesit tililläsi, ja yllä olevassa vaiheessa 1 määrittämälläsi salasanalla.

Avainsanat:

• SIWA
  • Apple ID
  • Apple-tili
  • Apple-kirjautuminen
  • Kirjaudu sisään Applella
  • Jatka Applella