Poista oikoteitä

< Edellinen / Seuraava >

Poista oikoteitä

Jos loit oikotien, jonka haluat poistaa, noudata alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Napsauta muistiinpanoa, muistkirjaa, muistikirjapinoa tai avainsanaa oikealla painikkeella luettelossa ja valitse ponnahdusvalikosta Poista oikoteistä. Evernoten uudessa Mac-versiossa voit myös napsauttaa Oikotiet sivupalkissa ja napsauttaa x poistettavan muistiinpano- tai muistkirjaoikotien vierestä.

• Windows

Napsauta muistiinpanoa, muistkirjaa, muistikirjapinoa tai avainsanaa oikealla painikkeella luettelossa ja valitse ponnahdusvalikosta Poista oikoteistä. Evernoten uudessa Windows-versiossa voit myös napsauttaa Oikotiet sivupalkissa ja napsauttaa x poistettavan muistiinpano- tai muistkirjaoikotien vierestä.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Evernoten uusi iOS-versio: siirry oikoteihin, napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauta Muokkaa oikoteitä. Napauta punaista miinusmerkkiä poistettavien oikoteiden veirestä.

Evernoten vanhempi iOS-versio: Avaa muistiinpano- tai muistikirjaluettelo, napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Poista oikoteistä. Avainsanojen kohdalla avaa Tili-välilehti, napauta Asetukset > Hallinnoi avainsanoja, pyyhkäise sitten avainsanaa vasemmalle ja napauta oikotiepainiketta (umpinainen tähti). Voit myös avata Oikotiet-välilehden, pyyhkäistä mitä tahansa oikotietä vasemmalle ja napauttaa Poista.

• Android

Paina ja pidä pohjassa muistiinpanoa, muistikirjaa tai muistikirjapinoa luettelossa ja napauta Poista oikoteistä.

• Web

Uusi Evernote Webnapsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) muistiinpanon tai muistikirjan oikeasta yläkulmasta ja valitse Poista oikoteistä tai napsauta sivupalkissa Oikotiet ja napsauta x poistettavan muistiinpano-, muistikirja- tai avainsanaoikotien vierestä.

Evernote Webin vanhempi versio:
    Napsauta Oikotiet (tähti) -kuvaketta avataksesi oikotieluettelon, siirrä osoitin poistettavan muistiinpanon, muistikirjan tai avainsanaoikotien päälle ja napsauta Poista oikotie "-" -kuvaketta.