Muokkaa jaetun muistiinpanon käyttöoikeuksia

Muokkaa jaetun muistiinpanon käyttöoikeuksia
< Edellinen / Seuraava >

Muokkaa jaetun muistiinpanon käyttöoikeuksia

Jos haluat tarkastella ja muokata jo jaettujen muistiinpanojen oikeuksia, mukaan lukien lopettaa jakamisen, etsi muistiinpano muistiinpanoluettelosta ja noudata alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

  • Mac

    Uusi Evernoten Mac-versio

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Napsauta Lopeta jakaminen lopettaaksesi jakamisen kaikkien kanssa.
    4. Tai napsauta kohdan Kenellä on käyttöoikeudet vieressä olevaa nuolta ja muuta käyttöoikeuksia tai poista yksittäisten käyttäjien käyttöoikeudet.

    Evernoten vanhempi Mac-versio

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Napsauta Lisää jakamista > Lopeta jakaminen kaikkien kanssa.
    4. Tai napsauta Jaettu kanssa... muuttaaksesi käyttöoikeuksia tai lopettaaksesi jakamisen yksittäisten käyttäjien kanssa.
    5. Tai valitse Muistiinpano > Lisää jakamista > Lopeta julkisen linkin jakaminen valikkoriviltä lopettaaksesi julkisen linkin jakamisen.
  • Windows

    Evernoten uusi Windows-versio

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Napsauta Lopeta jakaminen lopettaaksesi jakamisen kaikkien kanssa.
    4. Tai napsauta kohdan Kenellä on käyttöoikeudet vieressä olevaa nuolta ja muuta käyttöoikeuksia tai poista yksittäisten käyttäjien käyttöoikeudet.

    Evernoten vanhempi Windows-versio

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napsauta Jaa-painiketta.
    3. Napsauta alanuolta kunkin käyttäjän käyttöoikeusasetuksen vierestä.
    4. Muuta käyttöoikeuksia tai lopeta jakaminen valitsemalla Poista käyttöoikeudet.
    5. Voit myös lopettaa jakamisen julkisen linkin kautta napsauttamalla Kytke pois kohdan Jaettava linkki vierestä.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

    Uusi Evernoten iOS-versio

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napauta Jaa-painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta käyttöoikeuksia kutsutun nimen vierestä muuttaaksesi niitä.

    Evernoten iOS-version vanhempi versio

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napauta Jaa-painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta kynäkuvaketta muuttaaksesi käyttöoikeuksia tai poista kunkin käyttäjän käyttöoikeudet kohdassa Kenellä on käyttöoikeudet.
    4. Muuta käyttöoikeuksia tai lopeta jakaminen valitsemalla Poista käyttöoikeudet.
    5. Tai lopeta jakaminen julkisen linkin kautta napauttamalla Jaettava linkki, selaa alas ja napauta Lopeta jakaminen.
  • Android

    Uusi Evernote Androidille

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napauta Jaa-painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta käyttöoikeuksia kutsutun nimen vierestä muuttaaksesi niitä.

    Vanhempi Evernote Androidille

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napauta Jaa-painiketta (kolme toisissaan kiinni olevaa pistettä).
    3. Napauta kynäkuvaketta muuttaaksesi käyttöoikeuksia tai poista kunkin käyttäjän käyttöoikeudet kohdassa Kenellä on käyttöoikeudet.
    4. Napauta Jaettava linkki lopettaaksesi jakamisen julkisen linkin kautta.
  • Web

    Uusi Evernote Web

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Napsauta Lopeta jakaminen lopettaaksesi jakamisen kaikkien kanssa.
    4. Tai napsauta kohdan Kenellä on käyttöoikeudet vieressä olevaa nuolta ja muuta käyttöoikeuksia tai poista yksittäisten käyttäjien käyttöoikeudet.


    Evernote Webin vanhempi versio:

    1. Valitse jaettu muistiinpano.
    2. Napsauta Jaa-painikkeessa olevaa alanuolta.
    3. Valitse Linkki > Lopeta muistiinpanon jakaminen lopettaaksesi jakamisen julkisen linkin kautta.

LANGUAGES_PRODUCT

Avainsanat:

  • lopeta jakaminen
  • poista käyttöoikeudet
  • poista jakaminen