Julkaise muistikirja

< Edellinen / Seuraava >

Julkaise muistikirja

Evernoten Mac- tai Windows-versiolla voit julkaista muistikirjan (tehdä siitä julkisen) jakamalla sen linkillä. Jokainen, jolla on linkki, pääsee musitikirjaan. Voit julkaista muistikirjan julkisella linkillä noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

Huomautus: tämä ominaisuus ei ole käytettävissä uudessa Evernote Macille -sovelluksessa tai uudessa Evernote Windowsille -sovelluksessa.

• Mac

1. Avaa muistikirjaluettelo ja valitse julkaistava muistikirja.
    2. Napsauta muistikirjan nimeä oikealla painikkeella ja valitse Julkaise muistikirja.
    3. Napsauta Julkaise.
    4. Kopioi linkki.
  • Windows

1. Avaa muistikirjaluettelo ja valitse julkaistava muistikirja.
    2. Napsauta muistikirjan nimeä oikealla painikkeella ja valitse Jaa muistikirja.
    3. Napsauta Muuta muistikirjan käyttöoikeuksia.
    4. Napsauta Julkaise.
    5. Kopioi linkki.

Huomautus: tämä ominaisuus on käytettävissä vain Evernoten Mac- ja Windows-versioissa.