Muokkaa jaetun muistikirjan käyttöoikeuksia

Muokkaa jaetun muistikirjan käyttöoikeuksia
< Edellinen / Seuraava >

Muokkaa jaetun muistikirjan käyttöoikeuksia

Näyttökuva muistikirjan käyttöoikeusasetuksista

Kun kutsut ihmisiä tekemään kanssasi yhteistyötä muistikirjassa, voit määrittää heidän käyttöoikeustasonsa:

  • Voi muokata ja kutsua: Kutsutut voivat tehdä muutoksia muistiinpanoihin, lisätä muistiinpanoja, jakaa yksittäisiä muistiinpanoja sekä kutsua lisää käyttäjiä tarkastelemaan ja muokkaamaan jaettua muistikirjaa.
  • Voi muokata: Kutsutut voivat tehdä muutoksia muistiinpanoihin, lisätä muistiinpanoja ja jakaa yksittäisiä muistiinpanoja.
  • Voi tarkastella: Kutsutut voivat ainoastaan tarkastella jaetun muistikirjan muistiinpanoja.

Muokkaa muistikirjan käyttöoikeuksia

Jos haluat tarkastella ja muokata jo jaettujen muistikirjojen oikeuksia, mukaan lukien lopettaa jakamisen, etsi muistikirja muistikirjaluettelosta ja noudata alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita:

  • Mac

    1. Napsauta muistikirjan nimeä oikealla painikkeella ja valitse Muuta jakamista.
    2. Napsauta X sen käyttäjän vierestä, jolle jakamisen haluat lopettaa.
    3. Voit myös valita Yksityinen, jos haluat lopettaa jakamisen kaikille.
  • Windows

    1. Napsauta muistikirjan nimeä oikealla painikkeella ja valitse Jaa muistikirja.
    2. Napsauta Muuta muistikirjan käyttöoikeuksia.
    3. Napsauta X sen käyttäjän vierestä, jolle jakamisen haluat lopettaa.
    4. Napsauta Lopeta jakaminen.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

    The new Evernote for iOS
    1. Avaa muistikirja ja napauta asetuspainiketta (kolme pistettä).
    2. Napauta Jaa muistikirja.
    3. Napauta käyttöoikeuksia kutsutun nimen vierestä muuttaaksesi niitä.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Napauta valikkopainiketta (kolme pistettä).
    2. Napauta Jaa muistikirja.
    3. Napauta kynäkuvaketta muuttaaksesi käyttöoikeuksia tai lopettaaksesi jakamisen.
  • Android

    1. Napauta valikkopainiketta (kolme pistettä).
    2. Napauta Muuta jakamista.
    3. Napauta kynäkuvaketta muuttaaksesi käyttöoikeuksia tai lopettaaksesi jakamisen.
  • Web

    Uusi Evernote Web

    1. Avaa muistikirja, jonka jakamisen haluat lopettaa.
    2. Napsauta valikkopainiketta (kolme pistettä).
    3. Valitse alasvetovalikosta Jaa muistikirja.
    4. Napsauta Lopeta jakaminen ja vahvista.

    Evernote Webin vanhempi versio

    1. Avaa muistikirja, jonka jakamisen haluat lopettaa.
    2. Napsauta muistikirjan infopainiketta ("i").
    3. Napsauta Muuta jakamista.
    4. Napsauta X sen käyttäjän vierestä, jolle jakamisen haluat lopettaa.
    5. Napsauta Lopeta jakaminen.

LANGUAGES_PRODUCT

Avainsanat:

  • lopeta jakaminen
  • poista käyttöoikeudet
  • poista jakaminen