Ota yhteyttä käyntikorttien yhteystiedoilla

< Edellinen / Seuraava >

Ota yhteyttä käyntikorttien yhteystiedoilla

Kun olet skannannut käyntikortin, voit joko skannata toisen kortin tai ottaa heti yhteyttä yhteystiedoilla.

Yhteydenotto sähköpostitse, tekstiviestitse tai puhelimitse

Kun Evernote on tallentanut yhteystiedot yhteystietomuistiinpanoon, napauta sähköposti (kirjekuori), puhelin (puhelimen kuva) tai tekstiviesti (puhekupla) -painiketta muistiinpanossa ja ota yhteyttä henkilöön tarvitsematta poistua Evernote-sovelluksesta.

Yhteystietojen lähettäminen sähköpostitse (iPhone, iPad ja iPod touch)

Huomaa: Uusi Evernoten iOS-versio ei tue tätä ominaisuutta.

Jos kortista on tallennettu sähköpostiosoite, voit lähettää kyseiselle henkilölle omat yhteystietosi sähköpostitse kahdella tavalla Evernotesta:

1. Valitse Lähetä yhteystietoni sähköpostitse "Käyntikortti tallennettu" -ponnahdusikkunasta.
  2. Valitse Lähetä tietoni sähköpostitse muistiinpanon alalaidan valikosta.

Huomaa: voit esittää tällä ominaisuudella lähetettävät yhteystietosi ja muokata niitä siirtymällä tilivälilehdelle ja valitsemalla Omat yhteystiedot -kohdan alta Asetukset > Kamera > Käyntikortit.

Tallenna uusia yhteystietoja helposti

Huomaa: Uusi Evernoten iOS-versio ei tue tätä ominaisuutta.

Jokaisen skannatun käyntikortin yhteystiedot voidaan tallentaa mobiililaitteesi yhteystietoihin kahdella tavalla:

• Automaattisesti (iPhone, iPad ja iPod touch): voit tallentaa jokaisen skannatun kortin tiedot siirtymällä tilivälilehdeltä kohtaan Asetukset > Kamera > Käyntikortit ja kytkemällä asetuksen "Tallenna yhteystietoinin" päälle
  • Manuaalisesti: valitse Tallenna yhteystietoihin valikosta (iPhone, iPad ja iPod touch) tai kunkin skannauksen jälkeen näkyvästä ponnahdusvalikosta (Android).

Voit myös vaihtaa oletusmuistikirjan korttien tallentamiselle (iPhone, iPad, iPod touch ja Android) ja lisätä oletusavainsanan (iPhone, iPad, iPod touch). Valitse tilivälilehdeltä (iPhone, iPad, iPod touch) tai navigointivalikosta (Android) Asetukset > Kamera > Käyntikortit ja valitse Muistikirja (iPhone, iPad, iPod touch ja Android) ja/tai Avainsana (iPhone, iPad, iPod touch) muuttaaksesi asetuksia.

Huomaa: Microsoft Exchange ei tue iOS-yhteystietojen kanssa käytettyjä "puhelin"-, "pää"- tai "muu"-nimikkeitä. Jos yhteystiedot sisältävät näitä nimikkeitä ja nämä yhteystiedot tallennetaan laitteeseen ja synkronoidaan Exchangen kanssa, Exchange määrittää ne "työ"- tai "työpuhelin"-tiedoiksi. Kaikkia muita nimikkeitä tuetaan. Lisäksi Exchange-palvelu tukee ainoastaan yhtä matkapuhelinnumeroa ja enintään kahta työ- ja kahta kotinumeroa iOS:llä luoduille yhteystiedoille. Näin ollen, jos Evernote on tallentanut enemmän kuin kaksi koti- tai työnumeroa, Exchange antaa niille satunnaisen nimikkeen.