Avainsanat yleisesti

< Edellinen / Seuraava >

Avainsanat yleisesti

Avainsanojen avulla voit lisätä muistiinpanoihin tunnisteita, jolloin niitä on helpompi hakea ja selata, kun niitä on paljon. Käytä avainsanoja, kun muistiinpano voi kuulua useampaan kuin yhteen luokkaan tai kun haluat suodattaa tietyn muistikirjan tulokset avainsanojen perusteella. Voit yhdistää muistiinpanoja tiettyihin luokkiin, muistoihin tai paikkoihin avainsanoilla.

Voit esimerkiksi luoda avainsanoja seuraaville:

• Henkilökohtainen järjestely: Lisää avainsana kullekin perheesi jäsenelle tai sille, miten usein tarvitset sitä, kuten ostos- tai tehtävälista (päivittäinen, viikoittainen, kuukausittainen).
  • Koulu: Lisää avainsana kullekin aineelle tai lukukaudelle.
  • Projektinhallinta: Lisää avainsana projektin tilan (aktiivinen, seuraava, valmis) tunnistamista varten tai tunnistenumeroon tai ominaisuuteen.
  • Priorisointi: Lisää muistiinpanoihin prioriteettimerkintä (p1, p2, p3).
  • Rekrytointi: Lisää avainsana, joka viittaa avoimen työpaikan tai palkkauksesta vastaavan esimiehen sijaintiin (nyc, tokio).
  • Tutkimustyö: lisää avainsana, joka viittaa yritykseen tai projektiin.

Luo ja lisää avainsanoja muistiinpanoihin

Luo avainsanoja Evernotessa järjestelläksesi muistiinpanosi entistä tehokkaammin. Avainsanoilla voit luokitella, priorisoida, suodattaa jne. Aloita siirtymällä artikkeliin Luo ja lisää avainsanoja muistiinpanoihin.

Luo sisäkkäisiä avainsanoja

Jos Evernotessasi on runsaasti avainsanoja, voit järjestellä niitä luomalla sisäkkäisiä avainsanoja. Sisäkkäiset avainsanat ovat avainsanoja, jotka on järjestely aliavainsanoiksi pääavainsanan alle. Voit lukea lisää artikkelista Luo sisäkkäisiä avainsanoja.

Löydä merkityt muistiinpanot

Suodata muistiinpanosi avainsanojen ja sisäkkäisten avainsanojen perusteella löytääksesi tarvitsemasi nopeammin. Suodattamalla avainsanojen perusteella näet kaikki avainsanaan liittyvät muistiinpanot ja voit jopa valita sisällyttää tai jättää pois muistiinpanoja sen aliavainsanojen perusteella.

• Pöytätietokone: Napsauta suodatinkuvaketta muistiinpanoluettelon oikeasta yläkulmasta ja napsauta Avainsanat-ruutua nähdäksesi avainsanojen luettelon. Valitse avainsana tai napsauta kolmea pistettä haluamasi avainsanan vierestä ja valitse joko Sisällytä aliavainsanat tai Jätä pois aliavainsanat.
  • Mobiililaite: Napauta kolmea pistettä muistiinpanoluettelon oikeasta yläkulmasta, napauta Suodata muistiinpanot ja valitse Avainsanat. Valitse avainsana tai napauta kolmea pistettä haluamasi avainsanan vierestä ja valitse joko Sisällytä aliavainsanat tai Jätä pois aliavainsanat.

Avainsanat:

• käytä avainsanaa
  • lisää avainsana
  • lisää avainsana
  • avainsanat
  • merkitse muistiinpano avainsanalla