Luo muistiinpano

< Edellinen / Seuraava >

Luo muistiinpano

Muistiinpano voi sisältää käytännössä mitä tahansa sisältöä. Näillä ehdotuksilla pääset alkuun:

• Kirjoita tai äänitä muistiinpanoja mistä tahansa kokouksesta.
  • Liitä valokuviin ja PDF-tiedostoihin huomautuksia lähettääksesi viestejä nopeasti tiimeille, jotka työskentelevät erillään haaratoimistoissa tai rakennustyömailla.
  • Liitä mukaan mitä tahansa valokuvia, jotka saattavat inspiroida uusia ideoita, uusia suunnitelmia tai uusia koostumuksia.
  • Ota valokuvia tussitaulusta tai Post-it®-muistiinpanoista ideointitapahtumista.
  • Skannaa sopimuksia, oikeudellisia asiakirjoja, kuitteja tai käyntikortteja.
  • Luo ja hae millainen muistiinpano tahansa tietokoneeltasi, älypuhelimeltasi tai tabletiltasi.

Luo muistiinpano noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Napsauta vihreää + Uusi muistiinpano -painiketta vasemman paneelin ylälaidassa.

• Windows

Napsauta vihreää + Uusi muistiinpano -painiketta vasemman paneelin ylälaidassa.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Uusi Evernoten iOS-versio: Napauta vihreää Uusi muistiinpano -painiketta.

Vanhemmat Evernoten iOS-versiot: Napauta vihreää plus-painiketta (+).

• Android

Luo uusi muistiinpano napauttamalla vihreää plus-painiketta (+).

• Web

Napsauta vihreää + Uusi muistiinpano -painiketta vasemman paneelin ylälaidassa.