Kopioi muistiinpano

< Edellinen / Seuraava >

Kopioi muistiinpano

Voit kopioida muistiinpanon noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta mustiinpanoa oikealla painikkeella muistiinpanoluettelossa.
    2. Valitse Kopioi luodaksesi muistikirjasta kopion samaan muistikirjaan tai valitse Kopioi kohteeseen..., jos haluat luoda kopion toiseen muistikirjaan.
  • Windows

1. Napsauta mustiinpanoa oikealla painikkeella muistiinpanoluettelossa.
    2. Valitse Kopioi luodaksesi muistikirjasta kopion samaan muistikirjaan tai valitse Kopioi kohteeseen..., jos haluat luoda kopion toiseen muistikirjaan.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Avaa muistiinpano ja napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) nähdäksesi lisää asetuksia.
    2. Napauta Kopioi muistiinpano. Muistiinpanosta luodaan kopio alkuperäisen muistiinpanon kanssa samaan muistikirjaan.
  • Android

1. Napauta muistiinpanoluettelossa asetuspainiketta (kolme pistettä) nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.
    2. Napauta Valitse muistiinpanot ja valitse sitten kopioitavat muistiinpanot.
    3. Napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) uudelleen ja napauta sitten Kopioi. Muistiinpanosta luodaan kopio alkuperäisen muistiinpanon kanssa samaan muistikirjaan.
  • Web

1. Avaa muistiinpano ja napsauta asetuspainiketta (kolme pistettä) nähdäksesi lisää asetuksia.
    2. Valitse Kopioi luodaksesi muistikirjasta kopion samaan muistikirjaan tai valitse Kopioi kohteeseen..., jos haluat luoda kopion toiseen muistikirjaan.

Avainsanat:

• kopioi
  • kopioi muistiinpano
  • kopioi muistiinpano