Siirrä muistiinpano toiseen muistikirjaan

< Edellinen / Seuraava >

Siirrä muistiinpano toiseen muistikirjaan

Voit siirtää muistiinpanon toiseen muistikirjaan noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta mustiinpanoa oikealla painikkeella muistiinpanoluettelossa.
    2. Valitse Siirrä... tai Siirrä muistiinpano kohteeseen... ja valitse muistikirja, johon haluat siirtää muistiinpanon.
  • Windows

1. Napsauta mustiinpanoa oikealla painikkeella muistiinpanoluettelossa.
    2. Valitse Siirrä... tai Siirrä muistiinpano ja valitse muistikirja, johon haluat siirtää muistiinpanon.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

The new Evernote for iOS
    1. Napauta muistikirjan nimeä muistiinpanon ylälaidassa.
    2. Napauta Siirrä muistiinpano.
    3. Valitse muistikirja, johon haluat siirtää muistiinpanon.

Evernoten iOS-version vanhempi versio

1. Napauta muistikirjan nimeä muistiinpanon ylälaidassa.
    2. Valitse muistikirja, johon haluat siirtää muistiinpanon.
  • Android

1. Napauta muistikirjan nimeä muistiinpanon ylälaidassa.
    2. Valitse muistikirja, johon haluat siirtää muistiinpanon.
  • Web

Uusi Evernote Web

1. Avaa muistiinpano, jonka haluat siirtää.
    2. Napsauta lisää toimintoja (kolme pistettä) oikeasta ylänurkasta ja valitse Siirrä...
    3. Valitse muistikirja, johon haluat siirtää muistiinpanon.

Evernote Webin vanhempi versio

1. Avaa muistiinpano, jonka haluat siirtää.
    2. Napsauta muistikirjan nimeä muistiinpanon ylälaidassa.
    3. Valitse muistikirja, johon haluat siirtää muistiinpanon.

Avainsanat:

• siirrä muistiinpano
  • siirrä muistiinpanoja
  • vaihda muistikirjaa