Muuta kuvan kokoa muistiinpanon sisällä

< Edellinen / Seuraava >

Muuta kuvan kokoa muistiinpanon sisällä

Muuta kuvien kokoa Evernoten Mac-versiossa

Voit muuttaa kuvan kokoa muistiinpanon sisällä noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita. Huomaa: kuvien kokoa ei voi muuttaa iOS- tai Android-sovelluksessa.

• Mac

1. Napsauta kuvaa muistiinpanon sisällä siten, että sen reunus muuttuu siniseksi. Jos näet sinisen nelikulmaisen kahvan reunuksen oikeassa alanurkassa, kuvan kokoa voi muuttaa.
    2. Valitse nelikulmainen kahva ja vedä sitä kuvan keskustaa kohden tai siitä poispäin muuttaaksesi kuvan kokoa. Kuvien suurin mahdollinen koko on niiden alkuperäinen koko tai muistiinpanon leveys riippuen siitä, kumpi on suurempi.
  • Windows

1. Napsauta kuvaa muistiinpanon sisällä siten, että sen reunus muuttuu siniseksi. Jos näet sinisen nelikulmaisen kahvan reunuksen oikeassa alanurkassa, kuvan kokoa voi muuttaa.
    2. Valitse nelikulmainen kahva ja vedä sitä kuvan keskustaa kohden tai siitä poispäin muuttaaksesi kuvan kokoa. Kuvien suurin mahdollinen koko on niiden alkuperäinen koko tai muistiinpanon leveys riippuen siitä, kumpi on suurempi.
  • Web

1. Napsauta kuvaa muistiinpanon sisällä siten, että sen reunus muuttuu siniseksi. Jos näet sinisen nelikulmaisen kahvan reunuksen oikeassa alanurkassa, kuvan kokoa voi muuttaa.
    2. Valitse nelikulmainen kahva ja vedä sitä kuvan keskustaa kohden tai siitä poispäin muuttaaksesi kuvan kokoa. Kuvien suurin mahdollinen koko on niiden alkuperäinen koko tai muistiinpanon leveys riippuen siitä, kumpi on suurempi.

Avainsanat:

• muuta kuvan kokoa
  • muuta kuvan kokoa
  • pienennä kuvaa
  • kuvan koko
  • muuta kuvan kokoa
  • muuta kuvien kokoa
  • kuvat, joiden koko on muutettavissa
  • muuta kuvien kokoa
  • kuvien koon muuttaminen
  • suurenna valokuvaa
  • suurenna valokuvia
  • kuvan tarkkuus
  • kuvan koko