Poista muistikirja pinosta

< Edellinen / Seuraava >

Poista muistikirja pinosta

Voit poistaa muistikirjapinon yksinkertaisesti poistamalla kaikki muistikirjat pinosta. Kun pinossa ei ole muistikirjoja, pino häviää. Pinon muistiinpanoja ja muistikirjoja ei hävitetä, kun ne poistetaan pinosta. Voit poistaa muistikirjan pinosta noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita.

• Mac

1. Valitse vasemmasta paneelista Muistikirjat avataksesi muistikirjaluettelonäkymän oikeassa laidassa.
    2. Laajenna pino ja napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) sen muistikirjan vierestä, jonka haluat poistaa pinosta.
    3. Poista muistikirja pinosta valitsemalla Poista pinosta.
  • Windows

1. Valitse vasemmasta paneelista Muistikirjat avataksesi muistikirjaluettelonäkymän oikeassa laidassa.
    2. Laajenna pino ja napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) sen muistikirjan vierestä, jonka haluat poistaa pinosta.
    3. Poista muistikirja pinosta valitsemalla Poista pinosta.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

Uusi Evernoten iOS-versio

1. Avaa navigointivalikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta ja valitse sitten Muistikirjat.
    2. Napauta alanuolta pinon vierestä laajentaaksesi pinon ja valitse poistettava muistikirja.
    3. Napauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja valitse Poista pinosta.

Evernoten iOS-version vanhempi versio

1. Napauta muistikirjaluettelossa alanuolta pinon vierestä laajentaaksesi pinon.
    2. Valitse pinosta poistettava muistikirja ja napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) muistikirjan nimen vierestä.
    3. Napauta Muistikirjan asetukset ja valitse sitten Poista pinosta poistaaksesi muistikirjan pinosta.
  • Android

Uusi Evernote Androidille

1. Avaa navigointivalikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta ja valitse sitten Muistikirjat.
    2. Napauta alanuolta pinon vierestä laajentaaksesi pinon ja valitse poistettava muistikirja.
    3. Napauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja valitse Poista pinosta.

Vanhempi Evernote Androidille

1. Napauta asetusvalikkoa (kolme pistettä) muistikirjan vierestä ja napauta sitten Poista pinosta.
  • Web

Uusi Evernote Web

1. Valitse vasemmasta paneelista Muistikirjat avataksesi muistikirjaluettelonäkymän oikeassa laidassa.
    2. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) sen muistikirjan vierestä, jonka haluat poistaa pinosta.
    3. Poista muistikirja pinosta valitsemalla Poista pinosta.

Evernote Webin vanhempi versio:

1. Valitse vasemmasta paneelista Muistikirjat avataksesi muistikirjaluettelon.
    2. Laajenna pino, napsauta muistikirjaa ja vedä se pois pinosta.