Tyhjennä roskakori

< Edellinen / Seuraava >

Tyhjennä roskakori

Kun poistat muistiinpanon, se siirretään muistikirjaluettelon lopussa olevaan roskakoriin. Roskakori synkronoidaan laitteissasi, kuten kaikki muu synkronoitu sisältö.

Voit poistaa nämä muistiinpanot pysyvästi tililtäsi poistamalla yksittäisiä muistikirjoja roskakorista tai tyhjentämällä koko roskakorin. Kaikki roskakorista poistamasi muistiinpanot poistetaan pysyvästi tililtäsi, eikä edes Evernoten tuki pysty palauttamaan niitä. Poista vain ne muistiinpanot, joita et varmasti tarvitse enää.

Voit poistaa yksittäisiä muistiinpanoja roskakorista tai tyhjentää koko roskakorin alla olevien käyttöjärjestelmääsi koskevien vaiheiden mukaisesti.

• Mac

The new Evernote for Mac
    • Voit poistaa yksittäisiä muistiinpanoja pysyvästi valitsemalla yhden tai useamman muistiinpanon ja valitsemalla Poista pysyvästi tai Poista muistiinpanot pysyvästi.
    • Voit tyhjentää koko roskakorin napsauttamalla Tyhjennä roskakori muistiinpanoluettelon oikeasta yläkulmasta.
    Older version of Evernote for Mac
    • Voit poistaa yksittäisiä muistiinpanoja pysyvästi valitsemalla yhden tai useamman muistiinpanon ja valitsemalla Poista muistiinpano tai Poista valitut muistiinpanot.
    • Voit tyhjentää koko roskakorin napsauttamalla oikealla painikkeella Roskakori muistkirjaluettelon lopusta ja valitsemalla Tyhjennä roskakori, jolloin kaikki poistetut muistiinpanot poistetaan pysyvästi.
  • Windows

The new Evernote for Windows
    • Voit poistaa yksittäisiä muistiinpanoja pysyvästi valitsemalla yhden tai useamman muistiinpanon ja valitsemalla Poista pysyvästi tai Poista muistiinpanot pysyvästi.
    • Voit tyhjentää koko roskakorin napsauttamalla Tyhjennä roskakori muistiinpanoluettelon oikeasta yläkulmasta.
    Older version of Evernote for Windows
    • Voit poistaa yksittäisiä muistiinpanoja pysyvästi valitsemalla yhden tai useamman muistiinpanon ja valitsemalla Poista muistiinpano tai Poista valitut muistiinpanot.
    • Voit tyhjentää koko roskakorin napsauttamalla oikealla painikkeella Roskakori muistkirjaluettelon lopusta ja valitsemalla Tyhjennä roskakori, jolloin kaikki poistetut muistiinpanot poistetaan pysyvästi.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

• Voit poistaa yksittäisiä muistiinpanoja pysyvästi avaamalla muistiinpano roskakorissa, napauttamalla asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauttamalla sitten Poista muistiinpano pysyvästi.
    • Voit tyhjentää koko roskakorin avaamalla sen, napauttamalla Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja napauttamalla Tyhjennä roskakori.
  • Android

• Voit poistaa yksittäisiä muistiinpanoja pysyvästi avaamalla muistiinpano roskakorissa, napauttamalla asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauttamalla sitten Poista muistiinpano pysyvästi.
    • Voit tyhjentää koko roskakorin avaamalla sen, napauttamalla Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja napauttamalla Tyhjennä roskakori.
  • Web

• Voit poistaa yksittäisiä muistiinpanoja pysyvästi avaamalla muistiinpano roskakorissa, napsauttamalla asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napsauttamalla sitten Poista pysyvästi.
    • Voit tyhjentää koko roskakorin avaamalla sen ja napauttamalla Tyhjennä roskakori.

Avainsanat:

• tyhjennä roskakori
  • tyhjennä roskakori
  • tyhjennä roskakori
  • poista roskat
  • poista roskakori
  • poista pysyvästi
  • pysyvä
  • poista pysyvästi