Sisällytä merkintäyhteenveto merkityille PDF:ille

< Edellinen / Seuraava >

Sisällytä merkintäyhteenveto merkityille PDF:ille

Merkintäyhteenveto

Merkintäyhteenveto tekee PDF:ien merkintöjen selaamisesta helpompaa. Kun se sisältyy muistiinpanoon, merkitsemäsi PDF:n ensimmäiseksi sivuksi lisätään merkintäyhteenveto. Merkintäyhteenveto koskee vain PDF:iä eikä ole käytettävissä Evernote Webissä.

Yllä oleva merkintäyhteenveto sisältää seuraavat tiedot:

• Merkintöjen määrä: Kunkin asiakirjassa käytetyn merkintätyypin juokseva määrä.
    Annotation summary count
  • Pikayhteenveto: PDF-tiedoston rajatut alueet, jotka näyttävät, missä kohtaa sivua kukin kommentti on. Näin muut voivat tarkistaa ideasi ja merkintäsi sekä viitata niihin ilman, että heidän tarvitsisi tehdä hakuja koko asiakirjasta.

Annotation Summary

Lisää merkintäyhteenveto muistiinpanoon noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Valitse Liitä merkintäyhteenveto PDF-tiedoston merkintänäkymässä.

• Windows

Valitse Muokkaa > Liitä merkintäyhteenveto merkintäikkunan valikkoriviltä

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Valitse Liitä merkintäyhteenveto asetusvalikosta (kolme pistettä).

• Android

Napauta kolmea pystypistettä oikeasta yläkulmasta ja valitse Liitä merkintäyhteenveto.