Nimeä muistikirja uudelleen

< Edellinen / Seuraava >

Nimeä muistikirja uudelleen

Kaikki muistiinpanot tallennetaan oletusmuistikirjaan, kunnes sinulla on aikaa järjestellä ne. Monien mielestä sille on hyvä antaa nimeksi Saapuneet-kansio tai Arkistoitavaa, tai mitä tahansa mikä tuntuu sinusta parhaalta.

Nimeä muistikirja uudelleen noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Valitse Muistikirjat sivupalkista nähdäksesi muistikirjaluettelon.
    2. Napsauta oikealla painikkeella muistikirjaa, jonka nimen haluat vaihtaa, ja valitse sitten Nimeä muistikirja uudelleen...
  • Windows

1. Valitse Muistikirjat vasemmasta paneelista nähdäksesi muistikirjaluettelon.
    2. Napsauta oikealla painikkeella muistikirjaa, jonka nimen haluat vaihtaa, ja valitse sitten Nimeä muistikirja uudelleen.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

The new Evernote for iOS
    1. Avaa muistikirja, jonka nimen haluat vaihtaa.
    2. Napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.
    3. Napauta Nimeä muistikirja uudelleen.
    4. Vaihda muistikirjan nimi ja napauta Nimeä uudelleen.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Avaa muistikirja, jonka nimen haluat vaihtaa.
    2. Napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.
    3. Napauta Muistikirjan asetukset.
    4. Vaihda muistikirjan nimi ja napauta Valmis.
  • Android

1. Vedä navigointivalikko ulos pyyhkäisemällä näytön vasemmasta laidasta.
    2. Napauta valikossa Muistikirjat.
    3. Napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.
    4. Napauta Nimeä muistikirja uudelleen.
    5. Nimeä muistikirja uudelleen ja napauta OK.
  • Web

Uusi Evernote Web

1. Napsauta Muistikirjat sivupalkista nähdäksesi muistikirjaluettelon.
    2. Napsauta lisää toimintoja -painiketta (kolme vaakapistettä) sen muistikirjan vierestä, jonka haluat nimetä uudelleen.
    3. Valitse valikosta Nimeä muistikirja uudelleen.

Evernote Webin vanhempi versio

1. Napsauta Muistikirjat-kuvaketta (muistikirja) sivupalkista nähdäksesi muistikirjaluettelon.
    2. Valitse muistikirja, jonka nimen haluat vaihtaa.
    3. Valitse Info-painike (i-kirjain) ja nimeä muistikirja uudelleen.