Uutta Evernoten iOS-versiossa

< Edellinen / Seuraava >

Uutta Evernoten iOS-versiossa

Kolme näyttökuvaa uudesta Evernoten iOS-versiosta

Yleiskatsaus

Meillä on ilo jakaa täysin uusi Evernote-sovellus iOS:lle. Uusi sovellus sisältää merkittäviä päivityksiä ja tarjoaa entistä virtaviivaisemman Evernote-kokemuksen.

Tässä muutama esimerkki huomionarvoisista päivityksistä:

• Virtaviivaistettu navigointi. Suunniteltu uudelleen alusta alkaen vähemmän sotkuiseksi ja enemmän intuitiiviseksi.
  • Paranneltu muistiinpanoeditori. Otsikoiden parempi hallinta ja standardoitu kirjasinvalikoima merkitsevät sitä, että muistiinpanosi näyttävät samalta kaikkialla.
  • Uusi muistiinpano -painike. Napauta painiketta luodaksesi uuden tekstimuistiinpanon tai napauta nuolta tallentaaksesi nopeasti jotain muuta.
  • Nopeampi haku. Saa tosiaikaisia ehdotuksia kirjoittaessasi ja tarkenna hakutuloksia suodattimilla.

Lisäksi olemme lisänneet uusia ohjaimia, kuten mahdollisuuden vaihtaa vaalean ja tumman tilan välillä riippumatta laitteen asetuksista ja kirjoitussuojatun tilan muistiinpanojen tahattomien muutosten estämiseksi.

Voit ladata Evernoten uuden version siirtymällä iOS-laitteella App Storeen.

Evernoten iOS-version uusi navigointivalikko

Virtaviivaistettu navigointi

Täysin uusi navigointivalikko avautuu vasemmasta laidasta, jotta voisit nopeasti päästä muistiinpanoihin, muistikirjoihin, oikoteihin, avainsanoihin jne.

Parannettu muistiinpanoeditori

Paranneltu muistiinpanoeditori sisältää uusia muotoiluvaihtoehtoja, sitä on entistä helpompi lukea ja ulkonäkö on sama kaikissa laitteissa.

Uusi muistiinpanoeditori Evernoten iOS-versiossa

Uusi

Uusi muistiinpano -painike

Uusi muistiinpano -painikkeella voit luoda nopeasti tyhjän muistiinpanon tai valita valmiista muistiinpanotyypeistä, jotta voit aloittaa heti.

Nopeampi haku

Uusi haku, joka otettiin ensin käyttöön Evernote Webissä, tarjoaa kirjoittaessasi tosiaikaisia ehdotuksia sekä aiheeseen liittyviä hakuehdotuksia.

Uusi haku Evernoten iOS-versiossa

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan uuden sovelluksen?

Voit ladata Evernoten uuden version siirtymällä iOS-laitteella App Storeen. Jos laitteessasi on jo Evernote, voit yksinkertaisesti päivittää sovelluksen.

Miksi päivitystä ei näy?

Päivityksen kulku App Storen kautta saattaa viedä hetken. Varmista lisäksi, että laitteessasi on iOS 13 tai uudempi versio, sillä uusi Evernote-sovellus ei tue vanhempia iOS-versioita.

Miten tiedän, mitä sovellusversiota käytän?

Näet nopeasti, käytätkö uutta Evernote-sovellusta, vertailemalla sitä tämän artikkelin valokuviin. Uudessa sovelluksessa on ulos liukuva navigointivalikko, vain kaksi kuvaketta alalaidassa ja uusi, entistä suurempi Uusi muistiinpano -painike.

Lisäksi versionumeron näkee avaamalla navigointivalikon, napauttamalla Asetukset-painiketta (hammasratas) ja katsomalla Asetukset-osion alalaitaa. Uuden Evernote-sovelluksen versio on 10.0.

Mitä ominaisuuksia uudessa sovelluksessa ei vielä ole?

• Apple Watch -tuki
  • Evernote-pienoisohjelma
  • Tulosta muistiinpano
  • Jaa muistiinpano sähköpostilla
  • Salasananhallintatuki (1Password, Lastpass tms.)
  • Siri-oikotiet
  • Nopea selaus
  • Tallenna käyntikortteja laitteen yhteystietoihin
  • Vedä ja pudota (iPad)