Suodata muistiinpanoluettelo

< Edellinen / Seuraava >

Suodata muistiinpanoluettelo

Kaikkien muistiinpanojen suodattaminen Evernote Webissä

Evernotessa voit käyttää suodattimia löytääksesi tarvitsemasi nopeammin. Tarjolla on seuraavat suodattimet:

• Avainsanat - valitse tililläsi olevien avainsanojen luettelosta.
  • Sijaitsee - valitse käytettävissäsi olevien muistikirjojen, pinojen tai työtilojen (vain Evernote Teams) luettelosta
  • Sisältää - valitse tiettyjen sisältötyyppien luettelosta, kuten kuvat tai PDF:t. Lisätietoja löytyy Sisältää-suodatinosiosta alta.
  • Luotu - valitse muistiinpanon luomispäivä tai luomispäiväväli.
  • Päivitetty - valitse muistiinpanon viimeisimmän päivityksen päivämäärä tai päivämääräväli.

Huomaa: Muistiinpanojen suodatus on käytettävissä vain uudessa Evernote Macille, Windowsille, Webissä, iOS:lle ja Androidille.

Suodata muistiinpanosi

Voit käyttää suodattimia muistiinpanoihisi ja hakuisisi monella tavalla.

Suodata koko muistiinpanoluettelo tai yksittäisen muistikirjan muistiinpanot

• Pöytätietokone: Napsauta suodatinkuvaketta muistiinpanoluettelon oikeassa yläkulmassa ja valitse vaihtoehdot Lisää suodattimia -ruudussa. Voit poistaa suodattimet muistiinpanoluettelosta napsauttamalla Tyhjennä kaikki Lisää suodattimia -ruudun oikeassa yläkulmassa.
  • Mobiililaite: Napauta kolmea pistettä ja valitse Suodata muistiinpanot. Valitse suodattimet ja napauta Valmis käyttääksesi niitä. Voit poistaa suodattimet napauttamalla Tyhjennä kaikki Suodata muistiinpanot -näytön alalaidassa.

Lisää suodatin suorittaessasi haun hakurivillä

• Suodattimet voivat sisältyä haun alasvetoluetteloon sisältötyypistä riippuen. Voit myös kirjoittaa suodattimen nimen hakuriville ja käyttää sitä napsauttamalla tai napauttamalla suodattimen nimeä. Huomaa, että suodatin ei tule näkyviin, jos sinulla ei ole sen tyyppistä sisältöä sisältäviä muistiinpanoja.

Tarkenna hakutuloksia lisäämällä suodattimia suoritettuasi haun

• Käytä suodattimia hakutuloksiin napsauttamalla suodatinkuvaketta muistiinpanoluettelon oikeassa yläkulmassa.
  • Auttaakseen sinua löytämään etsimäsi nopeammin Evernote esittää muistiinpanoluettelon ylälaidassa suodatinehdotuksia tämän soveltuessa, kun suoritat haun tai lisäät suodattimen.

Opi lisää hakutulosten tarkentamiesta suorattimilla katsomalla alla oleva video.

Contains-suodatin

Contains-suodattimella voit suodattaa muistiinpanosi tiettyjen sisältötyyppien perusteella. Tarjolla on kymmeinä suodattimia. Alla olevassa taulukossa kuvataan, millaista sisältöä joillain näistä suodattimista voit odottaa.

Yksi mielessä pidettävä seikka Sisältää-suodatinta käytettäessä on, että jotkut suodattimet perustuvat hyvin määrättyihin, konkreettisiin seikkoihin, kuten tietty tiedostotyyppi, kun taas toiset suodattimet, kuten nimet ja osoitteet, käyttävät tekoälyn tunnistamia attribuutteja, jotka ovat ominaisia englanninkielelle. Tästä syystä Sisältää-suodatin ei aina tuota täysin odotettuja tuloksia.

Vaihtoehto Esimerkkejä
Osoitteet
  • "Tarpeellista tavaraa: Kauppakatu 49, Kivikylä 040 4040 40 (kysy Pirkkoa)"
  • "Oraakkelikatu 45, Sviitti 22, 55100 Tuomarila"
  • "SVIITTI 23, ITÄINEN PUISTOTIE 23, 76500 KORPPILA"
Arkistotiedostot

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• 7z|arj|deb|pkg|rar|rpm|tar|tar\\.gz|zip
Äänitiedostot

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• aif|cda|mid|midi|mp3|mpa|ogg|wav|wma|wpl|m4a
Kalenteritapahtumat
  • Tapahtumat linkitetyn kalenterin tapahtumista
Valintaruudut
  • Muistiinpanot, joissa on vähintään yksi valintaruutuluettelo
Koodilohkot
  • Muistiinpanot, joissa on vähintään yksi koodilohko
Yhteystiedot
  • Muistiinpanot, joissa on vähintään yksi yhteistietolohko (esimerkiksi skannatusta käyntikortista)
Päivämäärät
  • "13. tammikuuta"
  • "13. tammikuuta 2012"
  • "13. - 15. tammikuuta 2012"
  • "Tiistai 13. tammikuuta 2012"
  • "12. - 13. tammikuuta 2012"
  • "12.30"
  • "12.30am"
Asiakirjatiedosto

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• doc|dot|rtf|pages|odm|odt|stw|sxw|gdoc
Sähköpostiosoitteet
  • "fox@fox.com"
Salattu teksti
  • Muistiinpanot, joissa on vähintään yksi salattu tekstilohko
Google Drive
  • Muistiinpanot, joissa on vähintään yksi Google Drive -linkki ("https://drive.google.com/")
Kuvat

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• ai|bmp|gif|jpg|jpeg|png|psd|svg|tiff
Kokonaisluvut
  • "2"
  • "17"
  • "944"
Lists
  • Numeroidut listat
  • Luettelomerkillä varustetut listat
  • Tarkistuslistat
Numerot
  • 144.20
  • 2021
Office-tiedostot

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• doc.?|dot.?|rtf|pages|odm|odt|stw|sxw|gdoc|Xls.?|xlt.?|numbers|ots|ods|stc|sxc|gsheet|pps|ppt.?|pot.?|sld.?|key|keynote|odp|otp|sti|sxi|gslides
PDF-tiedostot

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• ps|pdf
Prosentit
  • "2 %"
  • "17 %"
  • "944 %"
Ihmisten nimet
  • "George Lucas"
  • "Pekka Jaksonen"
Esitystiedostot

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• pps|ppt.|pot.|sld.|key|keynote|odp|otp|sti|sxi|gslides
Hinnat
  • "17,56 $"
  • "71 usd"
  • "70,1 usd"
Laskentataulukot

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• xls.|xlt.|numbers|ots|ods|stc|sxc|gsheet
Taulukot
  • Muistiinpanot, joissa on vähintään yksi taulukko
Tehtävät
  • Muistiinpanot, joissa on vähintään yksi tehtävä
Tehtävät (suoritetu) / tehtävät (suorittamatta)
  • Muistiinpanot, joissa on vähintään yksi suoritettu tai suorittamaton tehtävä
Aika
  • 12.30
  • 5:00
URL:t
  • “https://abc.com”
Video

Seuraavat päätteet sisältävät tiedostotyypit:

• aif|cda|mid|midi|mp3|mpa|ogg|wav|wma|wpl|m4a
Verkkoleikkeet
  • Muistiinpanot, joissa on Verkkoleikkurilla luotua sisältöä

Usein kysytyt kysymykset

Voinko tallentaa tietyt suodattimet tallennetuksi hauksi?

Kaikkien muistiinpanojen suodattaminen Evernote Webissä

Kyllä. Sinun on ensin suoritettava haku hakupalkista. Käytä sitten yhtä tai useampaa suodatinta hakutulosluettelossa, napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja valitse Tallenna haku.... Voit myös käyttää muistiinpanoluettelon "lisää suodattimia" -vaihtoehtoa.