Muistiinpanojen suodattaminen

< Edellinen / Seuraava >

Muistiinpanojen suodattaminen

Kaikkien muistiinpanojen suodattaminen Evernote Webissä

Evernote Webissä voit käyttää suodattimia löytääksesi tarvitsemasi nopeammin. Voit käyttää yhtä tai useampaa suodatinta napsauttamalla suodatinpainiketta muistiinpanoluettelon oikeasta yläkulmasta. Tarjolla on seuraavat suodattimet:

• Avainsanat - valitse tililläsi olevien avainsanojen luettelosta
  • Sisältää - valitse tiettyjen sisältötyyppien luettelosta, kuten kuvat tai PDF:t
  • Luotu - valitse muistiinpanon luomispäivä tai luomispäiväväli
  • Päivitetty - valitse muistiinpanon viimeisimmän päivityksen päivämäärä tai päivämääräväli

Voit poistaa suodattimet muistiinpanoluettelosta napsauttamalla Tyhjennä kaikki Lisää suodattimia -ruudun oikeassa yläkulmassa.

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko muistiinpanosuodattimet käytettävissä muissa asiakassovelluksissa?

Eivät vielä. Muistiinpanosuodattimet ovat tällä hetkellä käytettävissä vain uudessa Evernote Webissä. Tuomme muistiinpanosuodattimet muihinkin asiakassovelluksiin pian.

Missä kohdassa sovellusta voin suodattaa muistiinpanoja?

Voit suodattaa muistiinpanoja Kaikki muistiinpanot -luettelossa, yksittäisissä muistikirjoissa ja hakutuloksissa (suoritettuasi haun).

Voinko tallentaa tietyt suodattimet tallennetuksi hauksi?

Kaikkien muistiinpanojen suodattaminen Evernote Webissä

Kyllä. Sinun on ensin suoritettava haku hakupalkista. Käytä sitten yhtä tai useampaa suodatinta hakutulosluettelossa, napsauta asetusvalikkoa (kolme pistettä) ja valitse Tallenna haku...