Uutta Evernoten Windows-versiossa

< Edellinen / Seuraava >

Uutta Evernoten Windows-versiossa

Näyttökuva Evernoten uudesta Windows-versiosta

Yleiskatsaus

Meillä on ilo jakaa täysin uusi Evernote-sovellus Windowsille. Uusi sovellus näyttää modernimmalta ja tarjoaa entistä virtaviivaisemman Evernote-kokemuksen.

Tässä muutama esimerkki huomionarvoisista ominaisuuksista:

• Paranneltu muistiinpanoeditori. Otsikoiden parempi hallinta ja standardoitu kirjasinvalikoima merkitsevät sitä, että muistiinpanosi näyttävät samalta kaikkialla.
  • Uusi muistiinpano -painike. Napsauta painiketta luodaksesi uuden tekstimuistiinpanon tai napsauta nuolta siirtyäksesi nopeasti malleihin.
  • Nopeampi haku. Saa tosiaikaisia ehdotuksia kirjoittaessasi ja tarkenna hakutuloksia suodattimilla.
  • Uudelleensuunniteltu luonnostelu. Piirrä ja laadi käsinkirjoitettuja muistiinpanoja hiirellä.
  • Tumma tila. Tummassa tilassa lukeminen ja kirjoittaminen on mukavanpaa silmille.

Olemme lisäksi tehneet parannuksia muutamaan muuhun toimintoon, kuten muistiinpanojen yhdistäminen, monivalinta, sisäiset muistiinpanolinkit ja katseluasetukset.

Voit päivittää Evernoten uuteen versioon osoitteessa evernote.com/download.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan uuden sovelluksen?

Voit ladata Evernoten uuden version osoitteesta evernote.com/download tai Microsoft Storesta tietokoneella. Jos tietokoneessasi on jo Evernote, uusi asennuslinkki ohjaa päivityksessä uuteen versioon.

Miksi en löydä päivitystä Microsoft Storesta?

Päivityksen kulku Microsoft Storen kautta saattaa viedä hetken. Varmista lisäksi, että käytät Windows 10:tä, sillä uusi Evernote-sovellus ei tue vanhempia Windows-versioita.

Miten tiedän, mitä sovellusversiota käytän?

Näet nopeasti, käytätkö uutta Evernote-sovellusta, vertailemalla sitä tämän artikkelin valokuviin. Uudessa sovelluksessa on uusi, entistä suurempi Uusi muistiinpano -painike.

Voit myös tarkistaa versionumeron siirtymällä valikkoriviltä kohtaan Ohje > Tietoja Evernotesta ja katsomalla Tietoja Evernotesta -ikkunan alalaitaa. Uuden Evernote-sovelluksen versionumero on 10.0.

Mitä ominaisuuksia uudessa sovelluksessa ei vielä ole?

Tämä ei ole täydellinen luettelo ominaisuuksista, mutta seuraavat kuuluvat huomionarvoisimpiin:

• Sovellusasetukset
  • ENEXin lisäksi muut vientivaihtoehdot
  • Pikavaihto (Ctrl+Q)

Mitä ominaisuuksia ei enää tueta uudessa sovelluksessa?

Tämä ei ole täydellinen luettelo ominaisuuksista, mutta seuraavat kuuluvat huomionarvoisimpiin:

• Paikalliset muistikirjat
  • Esitystila
  • Konteksti
  • ScanSnap Evernote Edition -laiteohjelmisto ja -ohjelmisto
  • Outlook-leikkuri

Voiko uutta Evernote-sovellusta käyttää offline?

Kyllä. Jotta voit käyttää Evernotea offline, varmista että olet kirjautunut sovellukseen, ennen kuin katkaiset Internet-yhteyden.

Minne synkronointipainike on kadonnut?

Evernotessa on täysin uusi synkronointiarkkitehtuuri, ja se synkronoi nyt automaattisesti kaikissa laitteissasi.

Minne hakurivi on siirretty?

Hakurivi sijaitsee nyt navigointivalikossa sovelluksen vasemmassa laidassa, heti Uusi muistiinpano -painikkeen yläpuolella.

Minne avainsanat on siirretty?

Avainsanaluetteloon voi siirtyä sovelluksen vasemmassa laidassa olevasta navigointivalikosta. Kun katselet tai muokkaat muistiinpanoa, avainsanat ovat muistiinpanoeditorin alalaidassa muistiinpanopaneelissa.

Miksi [tietty] pikanäppäin ei enää toimi?

Joitain pikanäppäimiä ei ole vielä otettu käyttöön. Muut liittyvät toimintoihin, jotka eivät ole käytettävissä uudessa sovelluksessa. Nykyiset pikanäppäimet luetellaan artikkelissa Evernoten Windows-version pikanäppäimet.

Miksi en voi lähettää viestiä jakaessani muistiinpanoja tai muistikirjoja?

Viestit on poistettu jakotoiminnosta, mutta voit edelleen lähettää viestejä muille Evernote-käyttäjille Work Chatilla.