Evernote Personalin tai Professionalin laskuttaminen työnantajalta

Evernote Personalin tai Professionalin laskuttaminen työnantajalta
< Edellinen / Seuraava >

Evernote Personalin tai Professionalin laskuttaminen työnantajalta

Tietoja Evernotesta

Monet asiakkaat käyttävät Evernotea tehostamaan tuottavuutta töissä ja voivat näin ollen laskuttaa Evernoten kustannukset työnantajaltaan.

Evernote-tilaus päivittää Evernote-kokemuksen ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua elämään ja työskentelemään fiksummin. Voit tallentaa ja käyttää kaikkea tärkeää kaikilla laitteillasi, jopa poissa verkosta. Lisää sähköposteja, Office- ja Google-asiakirjoja, PDF:iä, käyntikortteja, kuvia ja käsinkirjoitettuja muistiinpanoja. Projektiasiakirjasi, kokousmuistiinpanosi, kuittisi ja henkilökohtaiset paperisi ovat aina saatavillasi.

Lisätietoja Evernote Personalista >>

Lue lisää Evernote Professionalista >>

Laskuta tilauksesi

Hyvityskäytännöt ovat yrityskohtaisia. Voit kysyä yrityksesi hyvityskäytännöistä henkilöstöosastosi tiimiltä.

Kun olet valmis aloittamaan, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Evernote-tilillesi osoitteessa evernote.com.
  2. Päivitä Personaliin tai Professionaliin napsauttamalla vasemmassa sivupalkissa Päivitä ja noudattamalla esiin tulevia vaiheita. Suosittelemme Evernoten laskutukseen vuosilaskutusta, koska se tarjoaa suurimman alennuksen ja sinun on lähetettävä kulut vain kerran vuodessa pikemmin kuin kerran kuussa.
  3. Kun tilaus on aktiivinen, napsauta tilisi nimeä vasemmassa yläkulmassa ja valitse Tilitiedot...
  4. Valitse Ostohistoria tai Laskutus vasemman laidan valikosta ja napsauta sitten tilausnumeroasi nähdäksesi ja ladataksesi laskusi.
  5. Lähetä laskusi hyvitettäviksi työntekijöiden hyvityskäytäntöjen mukaisesti.