Päivitä Evernote-sovellus

< Edellinen / Seuraava >

Päivitä Evernote-sovellus

Evernoten pitäminen ajan tasalla on tärkeää, jotta saat uusimmat ominaisuudet ja parannukset, virhekorjaukset, suojauskorjaukset jne.

Miten Evernote päivitetään

Noudata alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita. Voit myös siirtyä artikkeliin Miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille lukeaksesi, miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille.

• Mac

• evernote.com/download: Valitse Evernote-sovelluksen valikkorivillä Ohje > Hae päivityksiä.
    • Mac App Store: Jos voit päivittää Evernoten uudempaan versioon, siirry Evernote-sovellukseen App Storessa ja napsauta Päivitä.

Voit myös siirtyä artikkeliin Miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille lukeaksesi, miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille ja koska asiakkaat voivat päivittää sovelluksen.

• Windows

• evernote.com/download: Valitse Evernote-sovelluksen valikkorivillä Ohje > Hae päivityksiä.
    • Microsoft Store: Jos voit päivittää Evernoten uudempaan versioon, siirry Evernote-sovellukseen Microsoft Storessa ja napsauta Päivitä.

Voit myös siirtyä artikkeliin Miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille lukeaksesi, miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille ja koska asiakkaat voivat päivittää sovelluksen.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Jos voit päivittää Evernoten uudempaan versioon, siirry Evernote-sovellukseen App Storessa ja napauta Päivitä.

Voit myös siirtyä artikkeliin Miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille lukeaksesi, miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille ja koska asiakkaat voivat päivittää sovelluksen.

• Android

Jos voit päivittää Evernoten uudempaan versioon, siirry Evernote-sovellukseen Play Storessa ja napauta Päivitä.

Voit myös siirtyä artikkeliin Miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille lukeaksesi, miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille ja koska asiakkaat voivat päivittää sovelluksen.

• Web

Evernote Web päivitetään automaattisesti ja tarjotaan asiakkaille vaiheittain.

Voit myös siirtyä artikkeliin Miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille lukeaksesi, miten Evernote toimittaa sovelluspäivityksiä asiakkaille ja koska asiakkaat voivat päivittää sovelluksen.

Avainsanat:

• päivitä
  • päivitä evernote
  • päivitä sovellus
  • sovelluspäivitys