Tuo muistiinpanoja ja muistikirjoja

< Edellinen / Seuraava >

Tuo muistiinpanoja ja muistikirjoja

Voit tuoda (palauttaa) aiemmin vietyjä muistiinpanoja ja muistikirjoja Evernoteen työpöytäsovelluksella. Tuodut muistiinpanot sijoitetaan automaattisesti uuteen muistikirjaan nimeltä "Tuo [tiedostonimi]" (Mac) tai "Tuodut muistiinpanot" (Windows). Sieltä voit siirtää tai kopioida ne mihin tahansa haluamaasi muistikirjaan. Voit tuoda sisältöä vain Evernoten Mac- tai Windows-versiolla.

Evernote tuo kaikki tiedoston sisältämät muistiinpanot sekä kaikki saatavilla olevat tiedostoattribuutit. Kaikki yksittäiset muistiinpanosi ja muistiinpanojen nimet tuodaan, mutta muistikirjarakenne ei säily.

Voit tuoda ENEX-tiedostot noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Uusi Evernoten Mac-versio

1. Valitse valikkoriviltä Tiedosto > Tuo....
    2. Paikanna ja valitse tuotava ENEX (.enex) -tiedosto.
    3. Napsauta Avaa. Avainsanat tuodaan automaattisesti.

Evernoten vanhempi Mac-versio

1. Valitse valikkoriviltä Tiedosto > Tuo muistiinpanoja....
    2. Paikanna ja valitse tuotava ENEX (.enex) -tiedosto.
    3. Valinnainen. Merkitse Tuo avainsanat -asetus, jos haluat tuoda avainsanat.
    4. Napsauta Avaa.
  • Windows

Evernoten uusi Windows-versio

1. Valitse valikkoriviltä Tiedosto > Tuo....
    2. Paikanna ja valitse tuotava ENEX (.enex) -tiedosto.
    3. Napsauta Avaa. Avainsanat tuodaan automaattisesti.

Evernoten vanhempi Windows-versio

1. Valitse valikkoriviltä Tiedosto > Tuo > Evernoten vientitiedostot .
    2. Paikanna ja valitse tuotava ENEX (.enex) -tiedosto.
    3. Valinnainen. Merkitse Tuo muistiinpanon avainsanat -asetus, jos haluat tuoda avainsanat.
    4. Napsauta Avaa.

Voit myös tuoda ENEX-tiedostoja seuraavasti:

• Vedä ja pudota ENEX-tiedosto suoraan kohdemuistikirjaan vasemmasta navigointipalista tai muistiinpanoluettelosta.
  • Kaksoisnapsauta ENEX-tiedostoa tuodaksesi sen automaattisesti sovellukseen.

Avainsanat:

• ENEX
  • palauta muistiinpanoja
  • palauta
  • tuo
  • tuo muistiinpanoja
  • tuo muistiinpanoja Evernoteen
  • tuo muistikirjoja
  • tuo muistikirjoja Evernoteen
  • tuo sisältöä