Luo omia malleja

< Edellinen / Seuraava >

Luo omia malleja

Voit luoda omia malleja olemassa olevista muistiinpanoista. Jos haluat käyttää valmismalleja, siirry sivustollemme ja valitse kymmenistä ilmaisista malleista. Jos haluat oppia käyttämään malleja, siirry kohtaan Mallien käyttö.

Huomautus: omia malleja voi luoda vain maksullisilla tilaustasoilla.

Luo malli

Voit muuttaa minkä tahansa olemassa olevan muistiinpanon malliksi käytettäväksi uudelleen ja uudelleen. Kun muistiinpano on haluamassasi muodossa, tallenna se malliksi seuraavasti.

• Mac

Luo muistiinpano, jota haluat käyttää mallina. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) oikeassa yläkulmassa, valitse Tallenna mallina..., syötä sen nimi ja napsauta Tallenna. Voit esittää tallentamasi mallit luomalla uuden muistiinpanon ja napsauttamalla muistiinpanon rungossa Malli.

• Windows

Luo muistiinpano, jota haluat käyttää mallina. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) oikeassa yläkulmassa, valitse Tallenna mallina..., syötä sen nimi ja napsauta Tallenna. Voit esittää tallentamasi mallit luomalla uuden muistiinpanon ja napsauttamalla muistiinpanon rungossa Malli.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Luo muistiinpano, jota haluat käyttää mallina. Napauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) oikeassa yläkulmassa, valitse Tallenna mallina..., syötä sen nimi ja napauta Tallenna. Voit esittää tallentamasi mallit luomalla uuden muistiinpanon, napauttamalla muistiinpanon rungossa Malli ja napauttamalla sitten Omat mallit.

• Android

Luo muistiinpano, jota haluat käyttää mallina. Napauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) oikeassa yläkulmassa, napauta Tallenna muistiinpano, valitse Tallenna mallina, syötä sen nimi ja napauta Tallenna. Voit esittää tallentamasi mallit luomalla uuden muistiinpanon ja napauttamalla muistiinpanon rungossa Malli.

• Web

Luo muistiinpano, jota haluat käyttää mallina. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) oikeassa yläkulmassa, valitse Tallenna mallina..., syötä sen nimi ja napsauta Tallenna. Voit esittää tallentamasi mallit luomalla uuden muistiinpanon ja napsauttamalla muistiinpanon rungossa Malli.

Jos haluat päivittää tai muokata luomaasi mallia, siirry kohtaan Muokkaa mallejasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko lajitella tai järjestellä tallennettuja malleja?

Et. Mallit näytetään päivitysjärjestyksessä, viimeksi päivitetty ensin.

Voinko jakaa mallini muiden kanssa Evernoten malligallerialla?

Emme tällä hetkellä ota vastaan ehdotuksia malligalleriasta.

Avainsanat:

• malli
  • mallit
  • mukautettu malli
  • muokkaa mallia