Mallien käyttö

< Edellinen / Seuraava >

Mallien käyttö

Mallit helpottavat töiden aloittamista. Käytä vain mallia uuteen muistiinpanoon ja voit aloittaa sisällön lisäämisen heti. Evernotessa on yli 50 mallia, joilla säästät aikaa ja vaivaa. Tässä muutama esimerkki:

• Kokouksen esityslista työryhmille
  • Matkakalenteri matkan suunnittelua varten
  • Projekti yleisesti saavutusten seuraamiseksi

Tutustu ilmaisten mallien galleriaamme Evernote-sovelluksessa tai osoitteeseen evernote.com/templates.

Yleiskatsaus

Mallit ovat valmiiksi muotoiltuja muistiinpanoja, joita voi käyttää yhä uudelleen. Aloita luomalla uusi muistiinpano ja napsauta tai napauta Malli siirtyäksesi malligalleriaan ja käytä mallia muistiinpanoon. Jos sinulla on maksullinen Evernote-tilaus, voit jopa luoda omia malleja olemassa olevista muistiinpanoista.

Tallenna malleja sivustoltamme

Olemme luoneet kymmenittäin malleja, jotta pääset alkuun. Näet valikoiman napsauttamalla tai napauttamalla Malli uudessa muistiinpanossa tai noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry Internet-selaimella osoitteeseen evernote.com/templates.
  2. Valitse malli, jonka haluat tallentaa.
  3. Napsauta Näytä malli esikatsellaksesi täyden mallin.
  4. Napsauta Käytä mallia sivun oikeasta yläkulmasta.

Toista tämä niin monelle mallille kuin haluat tallentaa. Tallennetut mallit esitetään esikatselukuvina ja synkronoidaan tilillesi, joten ne ovat käytettävissä kaikissa laitteissasi. Voit esittää tallennetut mallit luomalla uuden muistiinpanon ja napsauttamalla tai napauttamalla Malli muistiinpanon rungossa.

Käytä mallia muistiinpanoon

Uusi muistiinpano, josta voit käyttää malligalleriaa

Voit luoda uuden muistiinpanon mallilla seuraavasti.

1. Luo uusi muistiinpano.
  2. Napsauta tai napauta Malli muistiinpanon rungossa.
  3. Valitse malli malligalleriasta tai tallentamistasi malleista.
  4. Napsauta tai napauta Käytä mallia.

Mallia käytetään automaattisesti uudessa muistiinpanossa, minkä jälkeen voit aloittaa muistiinpanon muokkaamisen tavalliseen tapaan.

Huomautus: sinun on käytettävä uusinta Evernote-sovellusversiota pöytätietokoneessa tai mobiililaitteessa tai uutta Evernote Webiä Chromessa, Safarissa, Firefoxissa tai Operassa, jotta voit käyttää mallia muistiinpanoon.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi en näe malleja tililläni?

Jos et näe malleja tililläsi – ts. Malli-painiketta muistiinpanon rungossa luotuasi uuden muistiinpanon – et ehkä käytä uusinta Evernote-versiota. Jotta voit käyttää malleja, sinun on käytettävä uusinta Evernote-sovellusversiota pöytätietokoneessa tai mobiililaitteessa tai uutta Evernote Webiä Chromessa, Safarissa, Firefoxissa tai Operassa. Muita versioita tai selaimia ei tällä hetkellä tueta.

Olen käyttänyt malleja Evernotessa jo pitkään. Mikä on muuttunut?

Aiemmin mallit olivat esimerkkimuistiinpanoja, joita voitiin kopioida muistikirjaan ja kopioida sitten käytettäväksi uudelleen. Vaikka tämä on ollut suosittu tilapäisratkaisu pitkän aikaa, mielestämme mallit ansaitsevat helpomman ratkaisun ja paremman kodin tuotteessamme.

Mallit tarjoavat nyt tavan löytää ja käyttää nopeasti mallia luotaessa uutta muistiinpanoa. Lisäksi, jos sinulla on maksullinen tilaus, voit muuttaa minkä tahansa olemassa olevan muistiinpanon malliksi, ja kuka tahansa voi ottaa malleja yli 50 valmismallin galleriastamme.

Voit käyttää henkilökohtaista malligalleriaasi mistä tahansa uudesta muistiinpanosta. Sieltä voit hakea malleja, muokata mallien nimiä, poistaa malleja tililtä ja käyttää malleja muistiinpanoon.

Onko mallit ladattu valmiiksi tililleni?

Ei. Mutta voit käyttää malligalleriaa Evernote-sovelluksessa tai sivustollamme osoitteessa evernote.com/templates, missä on tällä hetkellä yli 50 mallia ja lisää tulossa pian. Voit tallentaa tilillesi niin monta näistä malleista kuin haluat.

Miten käytän tallentamiani malleja?

Tallennettuja malleja käytetään luomalla uusi muistiinpano ja napsauttamalla tai napauttamalla Malli muistiinpanon rungossa.

Voinko lajitella tai järjestellä tallennettuja malleja?

Et. Mallit näytetään päivitysjärjestyksessä, viimeksi päivitetty ensin.

Miten luon omia malleja?

Siirry kohtaan Luo omia malleja.

Miten päivitän luomani mallin?

Siirry kohtaan Muokkaa malleja.

Miten jaan mallin?

Et voi jakaa malleja malligalleriasta. Voit kuitenkin jakaa mallin tavallisena muistiinpanona. Käytä mallia muistiinpanoon ja jaa muistiinpano sitten jakamsvalikosta tai vie se ENEX-tiedostoon ja lähetä se toiselle käyttäjälle tuotavaksi tämän tilille.

Miten vien mallin?

Et voi viedä malleja malligalleriasta. Voit kuitenkin käyttää mallia muistiinpanoon ja viedä kyseisen muistiinpanon ENEX-tiedostoon.

Miten palautan poistamani mallin?

Et voi palauttaa poistettuja malleja. Jos olet luonut muistiinpanon kyseisestä mallista, saatat onnistua kokoamaan alkuperäisen mallin uudelleen ja tallentamaan sen sitten uutena mallina.

Voinko pyytää lisäämään tietyn mallin Evernoten malligalleriaan?

Emme tällä hetkellä ota vastaan ehdotuksia malligalleriasta. Mutta jos sinulla on maksullinen tilaus, voit luoda omat mallisi.

Miten tallennan omia malleja?

Jotta voit tallentaa omia malleja, sinulla on oltava maksullinen tilaus. Opi luomaan omia malleja.

Avainsanat:

• malli
  • mallit
  • muokkaa mallia