Piirrä luonnos Macissa ja Windowsissa

< Edellinen / Seuraava >

Piirrä luonnos Macissa ja Windowsissa

Piirrä hiirellä ja luo käsinkirjoitettuja muistiinpanoja. Voit myös käyttää sormea tai piirtokynää kosketusnäyttölaitteissa. Lisää kaavioita ja käsinkirjoitettuja muistiinpaoja valokuvien, äänitallenteiden ja liitetiedostojen oheen. Evernote tunnistaa käsinkirjoitetun tekstin muistiinpanoista, joten voit etsiä sitä myöhemmin.

Luonnostelutapoja:

• Lisää kaavioita koulu- ja kokousmuistiinpanoihin
  • Merkitä muistiin ideoita, kun remontoit toimistoa tai kotiasi
  • Piirrä käyttöjärjestelmädesigneja sovellusnäytöille tai verkkosivuille
  • Luo kuvakäsikirjoituksia videoille

Lisää luonnos

Lisää muistiinpanoon luonnos noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napauta avoimessa, muokkaustilassa olevassa muistiinpanossa sinistä plusmerkkikuvaketta (+) muistiinpanoeditorissa ja napauta sitten Luonnos.
    2. Luonnostyökalut avautuvat näytön vasempaan laitaan. Aloita muistiinpanojen luonnostelu hiirellä valitsemalla kynä tai korostuskynä.
    3. Tallenna napauttamalla Valmis. Luonnokset tallentaan .PNG-kuvina, jotka voidaan ladata ja joita voidaan muokata muissa työpöytä- ja mobiililaitteissa.
  • Windows

Evernoten uusi Windows-versio

1. Napauta avoimessa, muokkaustilassa olevassa muistiinpanossa sinistä plusmerkkikuvaketta (+) muistiinpanoeditorissa ja napauta sitten Luonnos.
    2. Luonnostyökalut avautuvat näytön vasempaan laitaan. Aloita muistiinpanojen luonnostelu hiirellä valitsemalla kynä tai korostuskynä.
    3. Tallenna napauttamalla Valmis. Luonnokset tallentaan .PNG-kuvina, jotka voidaan ladata ja joita voidaan muokata muissa työpöytä- ja mobiililaitteissa.

Evernoten vanhempi Windows-versio

1. Napsauta Tiedosto > Uusi muistiinpano > Uusi käsinkirjoitettu muistiinpano.
    2. Luonnostyökalut avautuvat näytön ylälaitaan. Aloita muistiinpanojen luonnostelu hiirellä valitsemalla kynä tai korostuskynä.
    3. Luonnokset tallennetaan uutena käsinkirjoitettuna muistiinpanona.

Tutustu luonnostyökaluihin

Käsinkirjoitetun muistiinpanon työkalurivi

Luonnosmuistiinpanoilla on oma työkalurivinsä, jonka työkaluilla voit mukauttaa ja muotoilla käsinkirjoitettuja muistiinpanoja.

• Snap-to-Shape toolKohdista muotoon: "kohdistaa" vapaalla kädellä piirretyt kuvat tarkkoihin linjoihin ja muotoihin.
    • Pencil toolLyijykynä: kirjoita ja piirrä vapaalla kädellä pyöreällä kärjellä.
    • Pen toolKynä: kirjoita ja piirrä vapaalla kädellä viistolla kärjellä.
    • Cutter toolLeikkuri: poista viivoja ja objekteja.
    • Selector toolValitsin: valitse objekteja skaalattavaksi, venytettäväksi, siirrettäväksi tai poistettavaksi.
    • Stroke widthViivan leveys: valitse kynän, lyijykynän tai leikkaustyökalujen koko.
    • Stroke colorViivan väri: valitse musteen väri.
    • Paper colorPaperin väri: valitse taustan ja viivoituksen väri. Jos haluat tyhjän valkoisen taustan, valitse valkoinen kohdissa Paperin väri ja Paperin ruudukko.

Avainsanat:

• käsinkirjoitus
    • käsinkirjoitettu
    • kirjoita käsin
    • piirros
    • piirrä
    • muste
    • käsinkirjoitettu muistiinpano
    • vapaa käsi
    • luonnos