Miten Evernote Microsoft Teamsille -sovellusta käytetään

< Edellinen / Seuraava >

Miten Evernote Microsoft Teamsille -sovellusta käytetään

Evernote Microsoft Teamsille

Evernote Microsoft Teams -sovelluksella voit jakaa, kiinnittää, muokata ja hakea saumattomasti tärkeitä Evernote-muistiinpanoja poistumatta Microsoft Teams -sovelluksesta.

Asenna Evernote

Evernoten asentaminen:

1. Napsauta valikkopainiketta (kolme pistettä) editorin alta ja napsauta Siirry kauppaan.
  2. Paikalla Evernote ja napsauta Asenna. Voit valita, lisätäänkö sovellus sinulle, koko tiimille vai molemmille.

Huomautus: jos loit Evernote Teams -tilisi ennen 15. syyskuuta 2017, Microsoft Teams käyttää oletuksena tiimisi muistiinpanoja, kun haet muistiinpanoja, ja kiinnittää uuden välilehden tai jakaa niitä keskustelussa. Voit siirtyä henkilökohtaisen tilisi muistiinpanoihin napsauttamalla valikkopainiketta, pitämällä hiirtä Evernoten päällä ja napsauttamalla kolmea pystypistettä, valitsemalla Asetukset ja napsauttamalla sitten Henkilökohtainen.

Jaa muistiinpanoja

Voit jakaa yksittäisiä muistiinpanoja tiimillesi suoraan editorista (ruutu, johon kirjoitat viestisi minkä tahansa kanavan Keskustelut-välilehdellä). Napsauta editorin työkalurivillä "..."-painiketta ja valitse Evernote. Valintaikkunassa voit hakea ja valita muistiinpanoja jaettavaksi suoraan kanavaan, jossa keskustelet. Tällä tavoin jaetut muistiinpanot avautuvat verkkoselaimessa.

Voit kiinnittää Evernoten editoriin nopeuttaaksesi jakamista pitämällä osoitinta Evernoten päällä valikossa, napsauttamalla kolmea pistettä ja valitsemalla Kiinnitä. Tämän jälkeen Evernote-kuvake onnäkyvissä editorin työkalurivillä.

Kiinnitä muistiinpanoja

Voit kiinnittää tiettyyn tiimiin liittyviä Evernote-muistiinpanoja yksittäisinä välilehtinä nopeuttaaksesi ja helpottaaksesi käyttöä. Muistiinpanon kiinnittäminen välilehtenä:

1. Napsauta + välilehtipalkissa ja valitse Evernote
  2. Syötä hakusanat tai liitä Evernote-muistiinpanon linkki hakuriville. (Huomautus: jos et ole vielä kirjautunut Evernote-tilillesi, sinua pyydetään kirjautumaan ensin sisään.)
  3. Valitse muistiinpano ja napsauta Tallenna

Muokkaa muistiinpanoja

Kun lisäät yksittäisiä muistiinpanoja välilehtinä, voit muokata muistiinpanoja, joihin sinulla on muokkausoikeudet, suoraanin Microsoft Teamsissä. Napsauta muistiinpanoa välilehtipalkissa ja aloita muokkaaminen samassa ikkunassa. Jos et ole kirjautunut sisään tai jos sinulla ei ole muistiinpanon muokkauskäyttöoikeuksia, näkymä on kirjoitussuojattu. Näkymä on kirjoitussuojattu käyttöoikeuksistasi riippumatta myös, jos välilehti lisättiin nimenomaisesti liittämällä julkisesti jaettu linkki.

Muokkaamista tuetaan tällä hetkellä vain Google Chromessa ja ladatussa Microsoft Teams -työpöytäsovelluksessa.

Hae muistiinpanoja

Kun olet asentanut Evernoten, voit suorittaa hakuja Evernote-tililläsi Microsoft Teamsin hakuriviltä. Haku Evernote-tilillä suoritetaan kirjoittamalla "@evernote" ja hakusanat. Kun valitset muistiinpanon hakutuloksista, se avautuu verkkoselaimessa.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi en voi muokata kiinnitettyä muistiinpanoa?

Jotta voit muokata muistiinpanoa, tarvitset muokkauskäyttöoikeudet. Muokkaamista tuetaan tällä hetkellä vain Google Chromessa ja ladatussa Microsoft Teams -työpöytäsovelluksessa.

Huomautus: julkisen muistiinpanolinkin lisääminen välilehteä lisättäessä (muistiinpanovalitsimen käytön sijaan) kirjoitussuojaa muistiinpanon muokkauskäyttöoikeuksista huolimatta. Suosittelemme käyttämään muistiinpanovalitsinta aina, kun mahdollista.

Miksi en näe henkilökohtaisen tilini muistiinpanoja suorittaessani hakua?

Jos loit Evernote Teams -tilisi ennen 15. syyskuuta 2017, Microsoft Teams näyttää oletuksena tiimisi muistiinpanot. Voit siirtyä henkilökohtaisen tilisi muistiinpanoihin napsauttamalla valikkopainiketta, pitämällä hiirtä Evernoten päällä ja napsauttamalla kolmea pystypistettä, valitsemalla Asetukset ja napsauttamalla sitten Henkilökohtainen.