Kirjaudu Evernoteen Googlella

< Edellinen / Seuraava >

Kirjaudu Evernoteen Googlella

Evernote Webin kirjautumissivu

Jos sinulla on Google-tili, voit kirjautua sillä Evernoteen. Tällöin sinulla on yksi salasana vähemmän muistettavana. Kun olet valtuuttanut ja ottanut käyttöön Google-kirjautumisen, voit käyttää sekä Evernoten että Googlen kirjautumistietoja.

Määritä Google-kirjautuminen Evernotelle

Ennen kuin voit kirjautua Evernote-tilillesi tai luoda uuden tilin Googlella, sinun on annettava Evernotelle lupa nähdä Google-tilisi asianmukaiset tiedot, kuten profiilin perustiedot.

Sinulta pyydetään lupaa:

• Kun määrität Google-kirjautumisen ensimmäistä kertaa olemassa olevalle Evernote-tilille
  • Kun luot uuden Evernote-tilin Google-kirjautumisella

Sinua saatetaan pyytää siirtymään uudelleen Google-tilillesi, kun yhteys Evernote- ja Google-tilien välillä umpeutuu tai jos poistat Google-kirjautumisen käytöstä ja otat sen uudelleen käyttöön.

Jos luot uuden tilin tai olemassa olevan Evernote-tilisi sähköpostiosoite on Gmail-osoite

Jos luot uuden tilin tai olemassa olevan Evernote-tilisi sähköpostiosoite on Gmail-osoite, noudata alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia vaiheita.

• Mac

1. Napsauta Kirjaudu sisään ja sitten Jatka Googlella.
    2. Syötä Googlen kirjautumistiedot. Huomaa: Jos tällä Gmail-osoitteella on jo Evernote-tili, sinua pyydetään antamaan Evernote-salasanasi. Tämä on tehtävä vain kerran.
    3. Napsauta Salli valtuuttaaksesi Evernoten näkemään profiilisi perustiedot.
  • Windows

1. Napsauta Minulla on jo tili ja sitten Jatka Googlella.
    2. Syötä Googlen kirjautumistiedot. Huomaa: Jos tällä Gmail-osoitteella on jo Evernote-tili, sinua pyydetään antamaan Evernote-salasanasi. Tämä on tehtävä vain kerran.
    3. Napsauta Salli valtuuttaaksesi Evernoten näkemään profiilisi perustiedot.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Napauta Luo tili tai napauta Kirjaudu sisään -linkkiä.
    2. Napauta seuraavalla näytöllä Kirjaudu Googlella.
    3. Syötä Googlen kirjautumistiedot. Huomaa: Jos tällä Gmail-osoitteella on jo Evernote-tili, sinua pyydetään antamaan Evernote-salasanasi. Tämä on tehtävä vain kerran.
    4. Napauta Salli valtuuttaaksesi Evernoten näkemään profiilisi perustiedot.
  • Android

1. Napauta Kirjaudu Googlella tai napauta KIRJAUDU SISÄÄN -linkkiä.
    2. Napauta seuraavalla näytöllä Kirjaudu Googlella.
    3. Valitse listalta olemassa oleva Google-tili tai lisää toinen tili. Huomaa: Jos tällä Gmail-osoitteella on jo Evernote-tili, sinua pyydetään antamaan Evernote-salasanasi. Tämä on tehtävä vain kerran.
    4. Napauta Salli valtuuttaaksesi Evernoten näkemään profiilisi perustiedot.
  • Web

1. Napsauta Evernoten Aloitusnäytössä Rekisteröidy tai Kirjaudu sisään.
    2. Napsauta Jatka Googlella.
    3. Syötä Googlen kirjautumistiedot. Huomaa: Jos tällä Gmail-osoitteella on jo Evernote-tili, sinua pyydetään antamaan Evernote-salasanasi. Tämä on tehtävä vain kerran.
    4. Napsauta Salli valtuuttaaksesi Evernoten näkemään profiilisi perustiedot.

Jos Evernote-tilisi sähköpostiosoite ei ole Gmail-osoite

Jos Evernote-tilisi sähköpostiosoite ei ole Gmail-osoite, ota Google-kirjautuminen käyttöön seuraavasti.

1. Kirjaudu tiliasetuksiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yhdistetyt palvelut.
  3. Ota käyttöön Kirjaudu Googlella. Huomaa: Jos haluat poistaa Google-kirjautumisen käytöstä Evernotessa, poista käytöstä Kirjaudu Googlella.

Voit hallinnoida kutakin Googleen yhdistettyä palvelua erikseen. Voit esimerkiksi valita poistaa Google-kirjautumisen käytöstä mutta olla silti yhdistetty Google Driveen.

Usein kysytyt kysymykset

Muuttaako Google-kirjautuminen Evernoten toimintaa?

Ei. Mahdollisuus kirjautua Googlella helpottaa ja nopeuttaa muistiinpanoihin siirtymistä. Voit edelleen käyttää Evernotea tavalliseen tapaan.

Tukeeko Evernote kirjautumista muun tyyppisillä tileillä?

Tällä hetkellä tuemme vain Google-kirjautumista. Saatamme lisätä muita identiteettipalveluntarjoajia myöhemmin.

Voinko luoda uuden Evernote-tilin Google-tiliä käyttämällä?

Kyllä, kunhan Gmail-osoitettasi ei ole liitetty olemassa olevaan Evernote-tiliin.

Jos haluan kirjautua sisään Googlella, onko minun luotava uusi Evernote-tili?

Ei. Voit kirjautua Googlella olemassa olevalle Evernote-tilillesi ottamalla Google-kirjautumisen käyttöön tiliasetuksista tai valitsemalla Evernote-sovelluksessa Kirjaudu Googlella.

Tarvitsenko Google-tilin, jotta voin käyttää Evernoten käyttöä?

Et. Kirjautuminen Googlella on vapaaehtoista, eikä se ole edellytys Evernoten käytölle. Se on vain vaihtoehtoinen tapa kirjautua tilillesi.

Kirjauduin Googlella enkä löydä Evernote-muistiinpanojani. Mitä tapahtui?

Olet saattanut vahingossa kirjautua vanhalle tilille tai luoda uuden tilin. Siirry tiliasetuksiin ja tarkista sähköpostiosoite ja Jäsen alkaen -päivä; tämän tulisi kertoa, oletko oikealla tilillä. Voit yhdistää toiselle tilille poistamalla Kirjaudu Googlella käytöstä Yhdistetyt palvelut -sivulla, kirjautumalla sille Evernote-tilille, jolle haluat yhdistää, palaamalla Yhdistetyt palvelut -sivulle ja ottamalla Google-kirjautuminen käyttöön.

Voiko Google nähdä Evernoten kirjautumistietoni, suorittaa hakuja muistiinpanoissani tai käyttää niitä kohdennettuun mainontaan?

Ei. Kun otat Google-kirjautumisen käyttöön, annat pelkästään Evernotelle luvan nähdä Google-tilisi asianmukaiset tiedot, kuten profiilisi perustiedot. Googlella ei ole lupaa käyttää Evernote-tiliäsi.

Kun otan Google-kirjautumisen käyttöön, onko se ainut tapa kirjautua sisään?

Ei. Voit kirjautua sisään sekä Google-tililläsi että Evernote-tililläsi.

Voinko käyttää kaksivaiheista todennusta kirjautuessani sisään Googlella?

Kyllä, jos Google-tililläsi on kaksivaiheinen varmennus käytössä.

Entä jos unohdan salasanani?

• Jos unohdat Googlen salasanan: pyydä Googlea nollaamaan salasana
  • Jos unohdat Evernoten salasanan: pyydä Evernotea nollaamaan salasana

Huomaa: Jos et ole koskaan määrittänyt Evernote-salasanaa, määritä se pyytämällä nollaamaan salasana täällä.

Tuetaanko Google-kirjautumista muissa Evernote-sovelluksissa, kuten Skitch, Scannable tai Penultimate?

Google-kirjautumista tuetaan uusimmissa Verkkoleikkurin, Evernote Webin ja Evernoten Windows-, Mac-, Android-, iPhone-, iPad- ja iPod Touch -versioissa. Kaikissa muissa Evernote-sovelluksissa voit kirjautua sisään Evernoten kirjautumistiedoilla.

Jos luot Evernote-tilin Google-kirjautumisella mutta käytät Evernote-sovellusta, joka ei tue sitä, sinun on määritettävä Evernote-salasana pyytämällä nollaamaan salasana täällä.

Voinko poistaa Google-kirjautumisen käytöstä Evernote-tililläni?

Kyllä. Voit poistaa Google-kirjautumisen käytöstä tiliasetuksista.

Avainsanat:

• openID
  • Google
  • Google-tili
  • Google-kirjautuminen
  • Google-kirjautuminen
  • Jatka Googlen käyttöä