Windowsin Evernote Touchin päättynyt tuki

2. elokuuta 2016 Evernote Touch korvataan kaikki ominaisuudet sisältävällä Evernote for Windows -pöytätietokonesovelluksella Windows Storessa. Tällä hetkellä Evernote Touchia käyttävät asiakkaat voivat jatkaa sen käyttöä, mutta sitä ei voi enää ladata eikä päivittää.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Evernote Touchille tapahtuu?

Windows 10 Anniversary Update tarjoaa tuen Win32-pöytätietokonesovelluksille Windows Storessa. Haluamme Windows-käyttäjiemme pääsevän kokemaan parhaan, eniten ominaisuuksia sisältävän Evernote-version, joten korvaamme Evernote Touchin kaikki ominaisuudet sisältävällä Evernote-pöytätietokonesovelluksella Windows Storessa.

Miksi Evernote lakkauttaa Evernote Touchin tuen?

Keskitymme sitoumukseemme investoida uusiin ominaisuuksiin ja toiminnallisuuksiin keskeisissä sovelluksissamme. Evernote Touch suunniteltiin oheissovellukseksi Evernote for Windowsille, eikä sen ole tarkoitus olla kaikki ominaisuudet sisältävä Evernote-versio. Evernote for Windows tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia Evernote Touchin ominaisuuksien lisäksi, kuten hiiri- ja näppäimistötuen.

Mitä muutoksia on odotettavissa?

Jos sinulla on Windows 10 Anniversary Update ja automaattiset päivitykset ovat käytössä Windows Storessa, sinulta ei vaadita mitään toimenpiteitä. Evernote Touch päivitetään automaattisesti uusimpaan Evernote for Windows -versioon. Muussa tapauksessa se päivitetään, kun päivität Evernote Touchin seuraavan kerran.

Voinko yhä käyttää Evernote Touchia?

Kyllä. Evernote Touchia muissa käyttöjärjestelmissä kuin Windows 10 Anniversary Updatessa tällä hetkellä käyttävät käyttäjät voivat edelleenkin käyttää sitä, myös 2. elokuuta jälkeen. Vaikka emme suunnittele poistavamme tätä sovellusta käytöstä, olemassa olevat ominaisuudet ja toiminnallisuudet saattavat lakata toimimasta seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen yhteydessä. Kun sovelluksesi päivitetään, et voi enää palata Evernote Touchiin, eikä se ole enää ladattavissa.

Mitä muistiinpanoilleni tapahtuu siirtyessäni Evernote Touchista Evernote-pöytätietokonesovellukseen?

Tämä ei vaikuta muistiinpanoihisi eikä muistikirjoihisi.

Mitä eroa Evernote Touchilla Evernote for Windowsilla on?

Evernote Touch suunniteltiin hyödyntämään kosketussyöttöä ja eleitä Windows Touch -laitteissa, joten käyttöliittymässä ja kosketustuessa on joitain eroja. Muistiinpanojen ja muistikirjojen navigonti Evernote for Windowsissa tuntuu kuitenkin yhä tutulta. Suosittelemme, että jaat ominaisuusideasi ja ehdotuksesi keskustelufoorumissamme.