Tervetuloa Evernote Webiin

< Edellinen / Seuraava >

Tervetuloa Evernote Webiin

Evernote Webin pikakatsaus

Evernote Webin käyttöliittymän kaavio

Sivupalkki

Sivupalkissa voit navigoida Evernote-tililläsi ja käyttää tilisi asetuksia.

• Muistiinpanohaku: Etsi muistiinpanojasi muun muassa avainsanojen ja sijaintien perusteella.
    • Uusi muistiinpano: Luo uusi tekstimuistiinpano nykyiseen muistikirjaan.
    • Oikotiet: Siirry suosikkimuistiinpanoihisi, -muistikirjoihisi ja -avainsanoihisi nopeasti.
    • Kaikki muistiinpanot: Näytä kaikkien muistikirjojen kaikki muistiinpanot muistiinpanoluettelossa.
    • Muistikirjat: Näytä kaikki muistikirjat.
    • Jaettu kanssani: Näytä kaikki kanssasi jaetut muistiinpanot ja muistikirjat.
    • Avainsanat: Näytä kaikki avainsanat.
    • Roskakori: Näytä kaikki poistetut muistiinpanot.

Muokkaustyökalurivi

Muokkaustyökalurivi tulee automaattisesti näkyviin, kun muokkaat aktiivisesti muistiinpanoa muistiinpanopaneelissa. Voit avata sen manuaalisesti napsauttamalla minne tahansa muistiinpanopaneelin sisälle.

• Muistikirjat: Siirrä tämä muistiinpano toiseen muistikirjaan.
    • Koodilohko: Näytä teksti, kuten ohjelmointikoodi, harmaassa ruudussa erillään muista muistiinpanoista.
    • Lisää linkki: Lisää tähän muistiinpanoon linkki.
    • Liitä tiedosto: Liitä tähän muistiinpanoon tietokoneelta tiedosto, kuten PDF, Word-asiakirja tai kuva.
    • Lisää: Käytä muita muistiinpanovaihtoehtoja, kuten yläindeksiä tai alaindeksiä.

TUTUSTU EVERNOTE-OPPAASEEN