Tervetuloa Evernote Webiin

Evernote Webin pikakatsaus

Evernote Webin käyttöliittymän kaavio

Sivupalkki

Sivupalkissa (tai navigointivalikossa) voit navigoida Evernote-tililläsi ja käyttää tilisi asetuksia.

• Uusi muistiinpano: Luo uusi tekstimuistiinpano nykyiseen muistikirjaan.
    • Muistiinpanohaku: Etsi muistiinpanojasi muun muassa avainsanojen ja sijaintien perusteella. Evernote etsii muistiinpanojesi otsikoista ja sisällöstä sekä kuvaliitteiden sisältämästä tekstistä.
    • Work Chat: Keskustele muiden kanssa jakamistasi muistiinpanoista ja muistikirjoista.
    • Oikotiet: Siirry suosikkimuistiinpanoihisi, -muistikirjoihisi ja -avainsanoihisi nopeasti.
    • Muistiinpanot: Näytä kaikkien muistikirjojen kaikki muistiinpanot muistiinpanoluettelossa.
    • Muistikirjat: Näytä kaikki muistikirjat.
    • Avainsanat: Näytä kaikki avainsanat.
    • Asetukset: Käytä tilin asetuksia, josta voit hallinnoida tilin tietoja, suojausasetuksia, laskutusta jne.
    • Hallintakonsoli (vain Evernote Business -tilinvalvojat): Käytä Evernote Businessin hallintakonsolia, jossa voit hallinnoida Business-tilin tietoja, Business-käyttäjiä, Business-jakamista, Business-roskakoria, Business-laskutusta jne.

Muistikirjan tiedot

Tämä harmaa muistikirjan otsikko on näkyvissä, kun selaat muistikirjaa.

• Info: Näytä tämän muistikirjan tiedot, mukaan lukien muistikirjan nimi, luoja, poistomahdollisuus ja jakamisasetukset.

Muokkaustyökalurivi

Muokkaustyökalurivi tulee automaattisesti näkyviin, kun muokkaat aktiivisesti muistiinpanoa muistiinpanopaneelissa. Voit avata sen manuaalisesti napsauttamalla minne tahansa muistiinpanopaneelin sisälle.

• Muistutus: Aseta tälle muistiinpanolle muistutus.
    • Oikotie: Lisää tämä muistiinpano oikoteihin.
    • Info: Näytä tämän muistiinpanon tiedot, mukaan lukien luomispäivä, viimeinen päivityspäivä, lähde-URL, muistiinpanohistoria jne.
    • Poista: Poista tämä muistiinpano.
    • Lisää: Käytä muita muistiinpanovaihtoehtoja, kuten muistiinpanon linkin kopiointi.
    • Muistikirjat: Siirrä tämä muistiinpano toiseen muistikirjaan.
    • Avainsanat: Lisää tähän muistiinpanoon avainsanoja.
    • Koodilohko: Näytä teksti, kuten ohjelmointikoodi, harmaassa ruudussa erillään muista muistiinpanoista.
    • Lisää linkki: Lisää tähän muistiinpanoon linkki.
    • Liitä tiedosto: Liitä tähän muistiinpanoon tietokoneelta tiedosto, kuten PDF, Word-asiakirja tai kuva.
    • Google Drive: Käytä Google Drive -tiedostoja.

TUTUSTU EVERNOTE-OPPAASEEN