Usein kysyttyjä kysymyksiä laitteista

Mikä on laiterajoitus?

Basic-tilaajana voit synkronoida tilisi Evernote-sovelluksella enintään kahdessa laitteessa ja kaikissa tietokoneissa, joissa on Evernote Web. Päivitä Plussaan tai Premiumiin synkronoidaksesi Evernote-sovelluksen kolmessa tai useammassa laitteessa.

Mitä Evernote pitää laitteena?

Laiterajoitus koskee ainoastaan seuraavia Evernote-tuotteita:

• Evernote for Windows
  • Evernote for Mac
  • Evernote iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille
  • Evernote for Android
  • Evernote Blackberrylle
  • Evernote Windows-puhelimelle
  • Evernote on Android Chromebook
  • Evernote Macin ja Windowsin virtuaalisissa pöytälaitteissa

Laiterajoitukset eivät vaikuta muihin Evernote-tuotteisiin ja kolmannen osapuolen sovelluksiin, jotka hyödyntävät Evernote API -integraatiota. Esimerkkejä: Evernote Web, Evernote on Apple Watch, Evernote for Windows Touch, Verkkoleikkuri, Skitch ja Penultimate.

Miten laitteet lasketaan?

Jokainen laite, jossa olet kirjautunut Evernoteen, lasketaan laitteeksi laiterajoituksesta puhuttaessa.

Jos sinulla on useita samantyyppisiä laitteita, niistä jokainen luetaan mukaan laiterajoituksessa. Jos esimerkiksi kirjaudut Evernote-tilille kahdella eri iPhonella, ne lasketaan yhteensä kahdeksi laitteeksi.

Jos useampi henkilö kirjautuu eri tilille samalla Evernote-sovelluksella samassa laitteessa, kyseinen laite lasketaanyhdeksi laitteeksi kullekin Evernote-tilille. Esimerkiksi, jos sinä ja puolisosi jaatte Macin kotona ja vaihdatte tiliä kirjautuaksenne omalle tilillenne Evernote for Mac -sovelluksessa, Mac lasketaan yhdeksi laitteeksi sinulle ja yhdeksi laitteeksi puolisollesi. Voitte molemmat käyttää Evernotea vähintään yhdellä muulla laitteella.

Miten tarkistan, montako laitetta on yhdistetty tiliini ja mitä laitteita ne ovat?

Voit esittää kaikki tiliisi yhdistetyt laitteet ja hallinnoida niitä tiliasetusten Laitteet-sivulla.

Miten poistan laitteen tililtäni?

Jos ylität laiterajoituksen, sinua saatetaan pyytää hallinnoimaan laitteitasi suoraan Evernote-sovelluksessa. Voit myös hallinnoida laitteitasi tiliasetusten Laitteet-sivulla.

Jos kirjaudun ulos Evernotesta laitteella, poistetaanko se tililtäni?

Jos kirjaudut ulos Evernotesta, laitteen tulisi poistua tililtäsi. Jos saat laiterajoitusilmoituksen kirjautuessasi uuteen laitteeseen, tarkista tiliasetusten Laitteet-sivulta, että vanha laite on poistettu.

Mitä tapahtuu, kun poistan laitteen tililtäni? Menetänkö muistiinpanoni?

Kun poistat laitteen tililtäsi, et menetä mitään synkronoituja muistiinpanoja. Sinut kirjataan automaattisesti ulos sovelluksesta, ja kaikki paikallisesti tallennetut muistiinpanot säilytetään.

Miksi en voi käyttää Evernote Webiä puhelimen tai tabletin verkkoselaimessa?

Evernote Web ei ole optimoitu mobiililaitteiden selaimille. Koska haluamme sinun saavan mahdollisimman hyvän kokemuksen, sinun on asennettava Evernote mobiililaitteen sovelluskaupasta.

Miksi saan laiterajoitusilmoituksen, kun käytän Evernotea vain kahdessa laitteessa?

Saatat saada virheilmoituksen sen takia, että tilisi on yhä linkitetty laitteeseen, jota et enää käytä. Tarkista, mitkä laitteet on linkitetty tilillesi, siirtymällä tiliasetusten Laitteet-sivulle.

Poistin Evernoten ja asensin sen uudelleen samalle laitteelle ja nyt saan laiterajoitusilmoituksen. Miten korjaan tilanteen?

Saatat saada virheilmoituksen sen takia, että laitettasi pidettiin uutena laitteena, kun asensit Evernoten uudelleen. Voit poistaa tilillesi linkitetyn "vanhan" laitteen siirtymällä tiliasetusten Laitteet-sivulle.

Miksi synkronoinnissa ilmenee virheitä?

Synkronointivirheitä saattaa ilmetä, jos Evernote-asiakasohjelmasi ei ole ajan tasalla. Tarkista päivitysten saatavuus varmistaaksesi, että saat käyttöösi tuoreimmat suoritusparannukset, virheenkorjaukset ja suojauspäivitykset.