Laiterajoituksen selitys

< Edellinen / Seuraava >

Laiterajoituksen selitys

Yleiskatsaus

Evernote Free -tilaajana voit käyttää Evernote-sovellusta enintään kahdessa laitteessa. Tämä laiterajoitus koskee seuraavia Evernote-sovelluksia:

• Evernote for Mac
  • Evernote for Windows
  • Evernote iOS:lle
  • Evernote for Android
  • Evernote Web

Muita Evernote-tuotteita – kuten, Verkkoleikkuri, Skitch, Scannable ja Penultimate – ja kolmannen osapuolen sovelluksia, joissa käytetään Evernote API -integraatiota, ei lasketa mukaan laiterajoitukseen.

Jos haluat synkronoida kaikki muistiinpanosi kaikissa laitteissasi, päivitä maksulliseen Evernote-tilaukseen.

Usein kysytyt kysymykset

• Miten laitteet lasketaan?

Jokainen laite, jossa olet kirjautunut Evernote-sovellukseen, lasketaan laitteeksi laiterajoituksesta puhuttaessa.

Jos sinulla on useita samantyyppisiä laitteita, niistä jokainen luetaan mukaan laiterajoituksessa. Jos esimerkiksi kirjaudut Evernote-tilille kahdella eri iPhonella, ne lasketaan yhteensä kahdeksi laitteeksi.

Jos useampi henkilö kirjautuu eri tilille samalla Evernote-sovelluksella samassa laitteessa, kyseinen laite lasketaan yhdeksi laitteeksi kullekin Evernote-tilille. Esimerkiksi, jos sinä ja puolisosi jaatte Macin kotona ja vaihdatte tiliä kirjautuaksenne kullekin tilille, Mac lasketaan yhdeksi laitteeksi sinulle ja yhdeksi laitteeksi puolisollesi.

• Miten tarkistan, montako laitetta on yhdistetty tiliini ja mitä laitteita ne ovat?

Voit esittää kaikki tiliisi yhdistetyt laitteet ja hallinnoida niitä tiliasetusten Laitteet-sivulla.

• Miten poistan laitteen tililtäni?

Voit poistaa laitteen tililtäsi tiliasetusten Laitteet-sivulla.

• Jos kirjaudun ulos Evernotesta laitteella, poistetaanko se tililtäni?

Laitetta ei poisteta tililtäsi, kun kirjaudut ulos Evernotesta. Sinun on peruutettava pääsy laitteeseen tiliasetusten Laitteet-sivulta.

• Menetänkö muistiinpanoni, jos poistan laitteen tililtäni?

Et. Kun poistat laitteen tililtäsi, et menetä mitään synkronoituja muistiinpanoja.

• Miksi en voi käyttää Evernote Webiä puhelimen tai tabletin verkkoselaimessa?

Evernote Web ei ole optimoitu mobiililaitteiden selaimille. Koska haluamme sinun saavan mahdollisimman hyvän kokemuksen, sinun on asennettava Evernote mobiililaitteen sovelluskaupasta.

• Miksi saan laiterajoitusilmoituksen, kun käytän Evernotea vain kahdessa laitteessa?

Saatat saada tämän ilmoituksen sen takia, että tilisi on yhä linkitetty laitteeseen, jota et enää käytä. Tarkista, mitkä laitteet on liitetty tilillesi, siirtymällä tiliasetusten Laitteet-sivulle.

Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä.

• Miksi en voi poistaa laitetta tai miksi saan virheilmoituksen, kun yritän poistaa laitteen?

Evernote Free -tilaajana voit käyttää Evernote-sovellusta enintään kahdessa laitteessa.

Jos vaihdat laitteita usein, saatat saada sovelluksessa virheilmoituksen, joka estää sinua poistamasta laitetta uudelleen. Tämän tarkoituson estää laiterajoituksen väärinkäyttö.

Jos käytät Evernotea useammassa kuin kahdessa eri laitteessa säännöllisesti, suosittelemme päivittämään maksulliseen Evernote-tilaukseen. Sen lisäksi, että maksullisella tilauksella voit käyttää rajatonta määrää laitteita, voit myös suorittaa hakuja Office-asiakirjoissa ja PDF:issä, luoda mukautettuja malleja jne. Jos haluat jatkaa Evernote Free -tasolla, rajoita käyttö kahteen laitteeseen.