Määritä Fujitsu ScanSnap skannaamaan Evernoteen

< Edellinen / Seuraava >

Määritä Fujitsu ScanSnap skannaamaan Evernoteen

Jotkut Fujitsu ScanSnap -skannerit voidaan määrittää skannaamaan suoraan Evernoteen Fujitsun ScanSnap Home -ohjelmistolla. Skannatut asiakirjat ovat heti käytettävissä ja haettavissa Evernotessa kaikilla laitteillasi.

Evernoteen skannaaminen Fujitsun ScanSnap Home -ohjelmistolla ja ScanSnap Cloud -palvelulla toimii seuraavilla Fujitsu ScanSnap -malleilla:

• ScanSnap Evernote Edition -skanneri (kun pysyvä päivitys iX500-laiteohjelmistoon on suoritettu)
  • iX1600
  • iX1500
  • iX1400
  • iX500
  • iX100
  • SV600
  • S1300i
  • S1100i

Huomautus: jos käytät ScanSnap-skanneria ScanSnap Manager -ohjelmistolla, noudata tämän artikkelin lopussa olevaa osiota nimeltä "Määritä ScanSnap Manager skannaamaan Evernoteen".

Aloita

Sinun on tehtävä muutama asia, ennen kuin voit alkaa konfiguroimaan Fujitsu-skannerisi skannaamaan Evernoteen:

1. Lataa ja asenna ScanSnap Home -ohjelmisto
  2. Luo ilmainen ScanSnap-tili
  3. Määritä skanneri skannaamaan langattomasti ScanSnap Homen asennuksen yhteydessä

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua yllä kuvattujen vaiheiden kanssa, ota yhteyttä Fujitsun tukeen.

Määritä ScanSnap Home skannaamaan Evernoteen

Sinun on määritettävä ScanSnap Homen asetukset ScanSnap Homen lataamisen ja asentamisen jälkeen mutta ennen Evernoteen skannauksen ja tallentamisen aloittamista.

Vaihe Toiminto Näyttökuva
1 Open ScanSnap Home by clicking on the application icon in one of the following locations:
  • Dock tai Sovellukset-kansio (Mac)
  • Tehtävärivi tai työpöytä (Windows)

ScanSnap Home -sovelluksen kuvake

2 Napsauta pilvitilakuvaketta (S-kirjain pilvessä) ja napauta sitten sinistä Skannaa-painiketta.

Huomautus: jos skannaat tällä ohjelmistolla ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään kirjautumaan ScanSnap-tilille. Kun olet kirjautunut sisään, sulke Tuli-ikkuna palataksesi ScanSnap Homeen ja napsauta sinistä Skannaa-painiketta uudelleen.

ScanSnap Homen pilvitilakuvake

3 Napsauta avautuvassa "ScanSnap Home - Skannaa" -ikkunassa Muokkaa profiileja -kuvaketta oikeassa yläkulmassa (puoliympyrä ja kynä) ja napsauta sitten Skannaa pilveen -välilehteä.

Huomautus: jos käytät tätä ohjelmistoa ensimmäistä kertaa, näyttöön tulisi ponnahtaa kehotus määrittää profiili. Napsauta Määritä siirtyäksesi profiilieditoriin.

ScanSnap Homen Muokkaa profiilia -näyttö

4 Napsauta Skannausasetukset-osiossa Valitaan...-painiketta Palvelun nimi -kentän vierestä.

ScanSnap Homen Valitaan-kuvake

5 Valitse luettelosta Evernote ja napsauta Valitse. Verkkoselaimeen avautuu ikkuna, jossa sinua pyydetään kirjatumaan Evernote-tilille valtuuttaaksesi ScanSnap Cloudin.

ScanSnap Homen Valitse palvelu -ponnahdusikkuna

6 Anna ScanSnap Cloudille oikeudet käyttää tiliäsi. Palaa sitten ScanSnap Homeen.

Evernoten valtuutusnäyttö

7 Kun sinulta kysytään, haluatko määrittää saman palvelun kaikille asiakirjatyypeille, joita ei ole vielä määritetty, napsauta Määritä. Näin Evernotesta tulee tallennuskohde kullekin asiakirjatyypille: asiakirjat, käyntikortit, kuitit ja valokuvat.

ScanSnap Homen Määritä palvelu -ponnahdusikkuna

8 Jos yhteys onnistuu, kunkin asiakirjatyypin Palvelun nimi -kentässä pitäisi lukea Evernote.

ScanSnap Homen Asetukset-näyttö

9 Napsauta Tallenna talleentaaksesi kokoonpanoasetukset.

ScanSnap Homen Asetukset-näyttö

Skannaa Evernoteen

Kun olet määrittänyt yllä olevat asetukset, ScanSnap Home lähettää skannaukset automaattisesti asiakirjatyypin perusteella seuraaviin Evernoten muistikirjoihin:

• Asiakirjat → Asiakirjat
  • Käyntikortit → Kortit
  • Kuitit → Kuitit
  • Valokuvat → Valokuvat

Vaihe Toiminto Näyttökuva
1 Open ScanSnap Home by clicking on the application icon in one of the following locations:
  • Dock tai Sovellukset-kansio (Mac)
  • Tehtävärivi tai työpöytä (Windows)

ScanSnap Home -sovelluksen kuvake

2 Napsauta pilvitilakuvaketta (S-kirjain pilvessä).

ScanSnap Homen pilvitilakuvake

3 Aseta asiakirjasi skanneriin.

Asiakirjaa asetetaan skanneriin

4 Paina skannerin skannauspainiketta. Painikkeen väri riippuu skannerin mallista.

ScanSnap-skannerin fyysinen painike

5 Kun skannaus on valmis, avaa Evernote, niin skannaus tallennetaan skannerin asetuksissa määritettyyn muistikirjaan.

Huomautus: jos muistiinpanoa ei näy heti, kokeile synkronoida tai ladata Evernote uudelleen. Jos sitä ei löydy asianmukaisesta muistikirjasta, tarkista Kaikki muistiinpanot -luettelon ensimmäinen muistiinpano.

Kaikki muistiinpanot -luettelo Evernotessa, mistä löydät onnistuneet skannaukset

Määritä ScanSnap Manager skannaamaan Evernoteen

Jos käytät ScanSnap-skanneria ScanSnap Manager -ohjelmistolla, noudata alla olevan taulukon ohjeita.

Vaihe Toimenpide
1 Lataa ja asenna Fujitsu ScanSnap Manager -ohjelmisto.
2 Napsauta ScanSnap Manager -kuvaketta oikealla painikkeella tehtävärivillä (Windows) tai Dockissa (Mac).
3 Valitse Asetukset tai Skannauspainikkeen asetukset.
4 Poista Käytä pikavalikkoa -ruudun valinta.
5 Valitse Profiili-valikosta Skannaa Evernoteen (asiakirja) tallentaaksesi PDF:nä tai Skannaa Evernoteen (muistiinpano) tallentaaksesi kuvia muistiinpanoon.
6 Voit luoda ja muuttaa hakukelpoisen tekstin asetuksia valitsemalla Tiedot-valikon avataksesi lisäasetukset, valitsemalla sitten Tiedostoasetus-välilehden ja merkitsemällä Muunna hakukelpoiseksi PDF:ksi -ruudun.
7 Napsauta Käytä ja OK tallentaaksesi asetuksesi.
8 Aseta asiakirja skanneriin ja paina skannerin skannauspainiketta.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua ScanSnap Homen tai ScanSnap Managerin lataamisessa, asennuksessa tai määrittämisessä, ota yhteyttä Fujitsun tukeen. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua Evernoten kanssa, kun skannaukset on jo tallennettu tilillesi, ota yhteyttä Evernoten tukeen.

Avainsanat:

• fujitsu
  • skannaa
  • skanneri
  • skannataan
  • scansnap
  • faksi