Vianmääritä muistiinpanojen synkronointivirheet iOS:ssä

< Edellinen / Seuraava >

Vianmääritä muistiinpanojen synkronointivirheet iOS:ssä

Jos törmäät synkronointivirheeseen tietyn muistiinpanon kohdalla Evernoten iOS-versiossa, toimi seuraavasti.

1. Luo muistiinpano uudelleen seuraavasti:

1. Kopioi ja liitä kyseisen muistiinpanon sisältö uuteen muistiinpanoon
  2. Poista kyseinen muistiinpano pyyhkäiselällä oikealta vasemmalle ja napauttamalla roskakoripainiketta
  3. Siirry muistikirjaluettelon lopussa olevaan Roskakori-muistikirjaan ja poista muistiinpano sieltä
  4. Synkronoi Evernote

2. Jos tämä ei toiminut, käynnistä laite uudelleen ja yritä uudestaan synkronoida.

3. Jos se ei vieläkään onnistu, asenna Evernote uudelleen.

Ennen kuin asennat uudelleen Evernoten iOS-version, kopioi kaikkien synkronoimattomien muistiinpanojen sisältö Evernote-sovelluksen ulkopuolelle. Kaikki synkronoimattomat muistiinpanot (vihreillä nurkilla merkityt muistiinpanot) ja valokuvat poistetaan, kun asennat Evernoten uudelleen.

Synkronoimattomien valokuvien tallentaminen Evernoten uudesta iOS-versiosta: avaamalla valokuva ja napauttamalla Lataa-painiketta (alas osoittava nuoli).

Synkronoimattomien valokuvien tallentaminen Evernoten vanhemmasta iOS-versiosta: Napauta Jaa-painiketta (ylös osoittava nuoli) ja valitse Tallenna kuva

Toimi sitten seuraavasti:

1. Napauta ja pidä aloitusnäytössä Evernote-kuvaketta, kunnes se alkaa heilua
  2. Napauta X ja sitten Poista
  3. Käynnistä iOS-laite uudelleen
  4. Lataa Evernote App Storesta

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, ota meihin yhteyttä.

Avainsanat:

• ssurl
  • virheellistä sisältöä
  • ios-virhe
  • synkronointivirhe
  • muistiinpanoa ei voi tallentaa
  • virheilmoitus
  • odottamaton nsurlvastaustyyppi
  • sisältö on virheellistä