Lakkautettu tuki tuotteille Skitch for Android, Windows-pöytäkoneet ja Windows Touch

Lakkautettu tuki tuotteille Skitch for Android, Windows-pöytäkoneet ja Windows Touch

Lakkautettu tuki tuotteille Skitch for Android, Windows-pöytäkoneet ja Windows Touch

17. joulukuuta 2015 alkaen Evernote ei enää päivitä Skitchiä Androidiin, Windows-pöytäkoneille ja Windows Touchille. Tällä hetkellä Skitch-laajennusta käyttävät asiakkaat voivat jatkaa sen käyttöä. 22. tammikuuta 2016 alkaen näitä sovelluksia ei voi enää ladata.

Huomautus: Skitch on edelleen saatavilla Maciin, iPhoneen, iPadiin ja iPod Touchiin

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu Skitchin Mac-versiolle?

Evernote ei tee muutoksia Skitchin Mac-versioon. Se on yhä saatavilla, ja sitä tuetaan.

Miksi Evernote lakkauttaa Skitch-sovellusten tuen?

Ymmärrämme, että Skitchin ihailijat saattavat olla pettyneitä, ja haluammekin kertoa, että emme tee tällaista päätöstä turhan takia. Noudattaen lupaustamme keskittyä Evernoten ydinkokemukseen siirrymme pois useiden erillisten sovellusten tuesta. Ennen kuin lopetamme Skitchin tuen, olemme lisänneet Evernoteen sen useiten käytetyt ominaisuudet, kuten merkinnät ja kuvien muokkaus.

Mitä tapahtuu 22. tammikuuta jälkeen?

Asiakkaat, jotka tällä hetkellä käyttävät Skitchin Android-, Windows-pöytäkone- ja Windows Touch -versiota, voivat jatkaa sen käyttöä. 22. tammikuuta jälkeen näitä Skitch-tuotteita ei voi enää ladata.

Kaikki Evernoteen ennen 22. tammikuuta tallennetut Skitch-kuvat ovat aina käytettävissä kaikkialla, missä sinulla on Evernote. Kirjaudu vain Evernote Webiin tai lataa Evernote kaikkiin laitteisiisi nähdäksesi ne.

Jos et ole synkronoinut Skitchiä Evernoteen aikaisemmin, suosittelemme että teet niin. Synkronoiminen Evernoteen takaa, että sinulla on varmuuskopio paikallisista Skitch-kuvista, jos sovellus lakkaa toimimasta ulkoisten muutosten tai käyttöjärjestelmäpäivitysten takia.

Voinko yhä käyttää tukemattomia Skitch-sovelluksia 22. tammikuuta jälkeen?

Kyllä. Tällä hetkellä Skitch-sovelluksia käyttävät asiakkaat voivat jatkaa sen käyttöä, myös 22. tammikuuta jälkeen. Vaikka emme aio kytkeä näitä sovelluksia pois käytöstä, olemassa olevat ominaisuudet ja toiminnot saattavat lakata toimimasta, kun päivität käyttöjärjestelmän seuraavan kerran.

Voinko kaapata ja merkitä näyttökuvia muilla tavoilla ja tallentaa ne Evernoteen?

Kyllä. Vaihtoehtoja on neljä:

1. Skitchin Mac-versiolla voi kaapata ja merkitä näyttökuvia.
    2. Evernote Verkkoleikkuri tietokoneella
    3. Mobiililaitteen Evernotella voit kaapata ja merkitä näyttökuvia ja tallentaa ne Evernoteen.
    4. Evernote Helperillä (valikkorivin elefanttikuvake) voi kaapata näyttökuvia ja sitten merkitä ne Evernotessa (Mac, Windows)

Miten löydän Evernoteen tallennetut Skitch-kuvat?

Kirjaudu pöytätietokoneelta Evernote-tilille samoilla kirjautumistiedoilla kuin tallensit Skitch-kuvat Evernoteen.

Kaksi tapaa löytää Skitch-kuvat:

• Jos olet ottanut käyttöön Skitch-ominaisuuden tallentaa kuvia Evernoteen, avaa Skitch-muistikirja Evernote-tililtä.
  • Kirjoita hakukenttään "app:Evernote Skitch". Hakutuloksissa luetellaan kaikki Skitchillä luodut kuvat.