Kaappaa Post-it®-muistiinpanoja Evernoteen

Evernote-kamera on erityisesti suunniteltu parantamaan Post-it®-muistiinpanoja ja muuntamaan ne kauniiksi, digitaalisiksi kopioiksi muistiinpanoistasi.

Voit kaapata Post-it®-muistiinpanoja Evernoteen iPhonessa, iPadissä, iPod Touchissa laitteen kameralla, Android-laitteissa ja Windows-puhelimissa.

iPhone
Post-it(r)-muistiinpanokamera iPhonessa
Android
Post-it(r)-muistiinpanotila Android-puhelimessa

Muistiinpanojen kaappaaminen Post-it® Note -tilassa

Kirjoita Post-it®-muistiinpanoon selvästi ja luettavasti millä tahansa lyijykynällä tai mustekynällä. Noudata sitten seuraavia vaiheita kaapataksesi muistiinpanot Evernoteen:

1. Käynnistä Evernote Post-it®-muistiinpanokamera

• Android: Napauta ja pidä painettuna kelluvaa plus-merkkipainiketta (+) missä tahansa muistiinpanossa, muistikirjassa tai avainsanaluettelossa ja napauta sitten Kamera (tai napauta kameraa Evernote-pienoisohjelmassa).
  • iPhone, iPad ja iPod Touch: Napauta aloitusnäytön tai avoimen muistiinpanon Valokuvat (Kamera) -painiketta.
  • Windows Phone: Valitse Post-it®-kamera pyyhkäisemällä.

2. Ota valokuva

Sijoita Post-it®-muistiinpano siten, että se näkyy kehysten sisällä, ja ota valokuva:

• iPod Touch, aikaisemmat iPhone- ja iPad-mallit ja Windows-puhelimet: Kamera on oletuksena manuaaliessa kuvaustilassa. Ota valokuva napauttamalla suljinpainiketta.
  • Uudemmat iOS-laitteet: Kamera käynnistyy oletuksena automaattitilassa ja ottaa valokuvan automaattisesti. Napauta viivapaperin kuvaa näytön ylälaidasta siirtyäksesi manuaaliseen kuvaustilaan.

3. Esiketsele ja tallenna tai hylkää

Voit esikatsella kaapatut muistiinpanot napauttamalla kaapattua kuvaa tai kaapattujen muistiinpanojen pienoiskuvia. Täällä voit valita säilytettävät ja hylättävät sivut.

• Tallenna: Tallenna muistiinpano napauttamalla Tallenna (iOS) tai napauttamalla valintamerkkiä (Android).
  • Hylkää: Voit hylätä muistiinpanon napauttamalla roskakoria (Android ja Windows) tai napauttamalla ja pitämällä painettuna kuvaa pienoiskuvapaneelissa ja vetämällä sitä näytön yläosaa kohden. Vedä sitä ylöspäin, kunnes näyttöön tulee roskakori ja pienoiskuva häviää.

Näytä Post-it® Note -muistiinpanot

Post-it Note -muistiinpanot yksittäisinä muistiinpanoina
Useita Post-it Note -muistiinpanoja yhdessä muistiinpanossa

Jos kaappaat useita muistiinpanoja yhdellä kertaa, Evernote tallentaa kaikki Post-it®-muistiinpanot yhteen Evernote-muistiinpanoon. Jos haluat tallentaa jokaisen Post-it®-muistiinpanon yksittäisenä Evernote-muistiinpanona, vahvista ja tallenna kukin kuva erikseen ja ota sitten uusi valokuva seuraavaan tallennettavaan muistiinpanoon.