Kaappaa Post-it®-muistiinpanoja Evernoteen

< Edellinen / Seuraava >

Kaappaa Post-it®-muistiinpanoja Evernoteen

iPhone
Post-it(r)-muistiinpanokamera iPhonessa
Android
Post-it(r)-muistiinpanotila Android-puhelimessa

Evernote-kamera on erityisesti suunniteltu parantamaan Post-it®-muistiinpanoja ja muuntamaan ne kauniiksi, digitaalisiksi kopioiksi muistiinpanoistasi.

Voit kaapata Post-it®-muistiinpanoja Evernoteen kameralla iOS- ja Android-laitteissa.

Post-it®-muistiinpanojen kaappaaminen

Kirjoita Post-it®-muistiinpanoon selvästi ja luettavasti millä tahansa lyijykynällä tai mustekynällä. Noudata sitten seuraavia vaiheita kaapataksesi muistiinpanot Evernoteen:

1. Avaa Evernote-kamera

• Android:

Uusi Evernote Androidille - napauta ylänuolta (^) vihreässä Uusi muistiinpano -painikkeessa ja napauta sitten Ota valokuva (tai napauta sinistä plus-merkkiä (+) avoimen muistiinpanon näppäimistön yläpuolelta ja napauta sitten Kamera).

Vanhempi Evernote Androidille - napauta ja pidä painettuna kelluvaa plus-merkkipainiketta (+) missä tahansa muistiinpanossa, muistikirjassa tai avainsanaluettelossa ja napauta sitten Kamera (tai napauta kameraa Evernote-pienoisohjelmassa).

• iPhone, iPad, and iPod Touch:

Evernoten uusi iOS-versio - napauta ylänuolta (^) vihreässä Uusi muistiinpano -painikkeessa ja napauta sitten Ota valokuva (tai napauta sinistä plus-merkkiä (+) avoimen muistiinpanon näppäimistön yläpuolelta ja napauta sitten Kamera).

Vanhempi Evernote iOS:lle - napauta Kuvat (kamera) -painiketta aloitusnäytössä tai missä tahansa avoimessa muistiinpanossa.

2. Ota valokuva

Sijoita Post-it®-muistiinpano siten, että se näkyy kehysten sisällä, ja ota valokuva:

• iPod Touch ja aikaisemmat iPhone- ja iPad-mallit: kamera on oletuksena manuaaliessa kuvaustilassa. Ota valokuva napauttamalla suljinpainiketta.
  • Uudemmat iOS-laitteet: Kamera käynnistyy oletuksena automaattitilassa ja ottaa valokuvan automaattisesti. Napauta viivapaperin kuvaa näytön ylälaidasta siirtyäksesi manuaaliseen kuvaustilaan.
  • Uusi Evernote iOS:lle ja Androidille: Kamera käynnistyy oletuksena manuaalisessa kuvaustilassa. Napauta näytön alalaidasta Auto, jos haluat siirtyä automaattitilaan ja ottaa kuvan automaattisesti.

3. Esiketsele ja tallenna tai hylkää

Voit esikatsella kaapatut muistiinpanot napauttamalla kaapattua kuvaa tai kaapattujen muistiinpanojen pienoiskuvia. Täällä voit valita säilytettävät ja hylättävät sivut.

• Tallenna: tallenna muistiinpano napauttamalla Tallenna.
  • Hylkää: hylkää muistiinpano napauttamalla roskakoripainiketta.

Näytä Post-it® Note -muistiinpanot

Post-it Note -muistiinpanot yksittäisinä muistiinpanoina
Useita Post-it Note -muistiinpanoja yhdessä muistiinpanossa

Jos kaappaat useita muistiinpanoja yhdellä kertaa, Evernote tallentaa kaikki Post-it®-muistiinpanot yhteen Evernote-muistiinpanoon. Jos haluat tallentaa jokaisen Post-it®-muistiinpanon yksittäisenä Evernote-muistiinpanona, vahvista ja tallenna kukin kuva erikseen ja ota sitten uusi valokuva seuraavaan tallennettavaan muistiinpanoon.