Järjestele ja aseta muistutuksia

Kun Post-it®-muistiinpanot on kaapattu Evernoteeen, voit järjestellä ne muistikirjoiksi, lisätä niihin avainsanoja ja määrittää muistutuksia, aivan kuin mille tahansa muulle Evernote-muistiinpanolle.

Parhaan kokemuksen saat kuitenkin käyttämällä Evernotelle optimoituja Post-it®-muistiinpanoja (sähkönkeltaiset, lemonadin väriset, sähkönsiniset ja neonpiknit Post-it®-muistiinpanot), joissa jokaisen Post-it®-muistiinpanon väri voidaan automaattisesti yhdistää yhteen Evernote-muistikirjaan, yhdelle Evernote-avainsanalle ja yhteen Post-it®-muistiinpanon muistutukseen.

Muistikirjojen, avainsanojen ja muistutusten määrittäminen

Asetukset ja muistutukset
Sähkönkeltaisen asetukset

Post-it®-muistiinpanojen tallennustavan mukauttaminen

Voit mukauttaa Post-it®-muistiinpanojen asetuksia seuraavasti:

1. Siirry tiliasetuksiin

• iPhone, iPad, iPod Touch: Avaa Tili-välilehti ja napauta Asetukset
  • Android: Napauta kolmea vaakasuuntaista pistettä muistiinpano-, muistikirja- tai avainsanalistanäytön ylälaidasta muuttaaksesi tiliasetuksia
  • Windows Phone: Napauta tilisi käyttäjätunnusta

2. Siirry Post-it®-muistiinpanojen asetuksiin

• iPhone, iPad ja iPod Touch: Napauta Kamera > Post-it®-muistiinpanot
  • Android: Napauta Asetukset > Kamera > Post-it®-muistiinpanot
  • Windows Phone: Napauta Yleistä > Post-it®-muistiinpanot

3. Valitse Post-it®-muistiinpanon väri vaihtaaksesi siihen liitetyn muistikirjan, avainsanan tai muistutuksen

Erilaisia tapoja järjestellä Post-it®-muistiinpanoja Evernotessa:

1. Sähkönkeltaiset Post-it®-muistiinpanot – Tallenna Tehtävä-muistikirjaan muistutuksineen ja esitä ne kaikki muistutusluettelossa. Huomaa: Sähkönkeltaisissa Post-it®-muistiinpanoissa on oletuksena valmiit muistutukset.
  2. Lemonadin väriset Post-it®-muistiinpanot – Merkitse Jaettavaksi-merkinnällä, jotta voit helposti tunnistaa muistiinpanot, jotka haluat jakaa muiden kanssa.
  3. Sähkönsiniset Post-it®-muistiinpanot – Tallenna Suunnitteluideoita-muistikirjaan.
  4. Neonpinkit Post-it®-muistiinpanot – Tallenna Vapaa-aika- tai Huvin vuoksi -muistikirjaan.

Etsi käsinkirjoitetuista muistiinpanoista

Kun Post-it®-muistiinpano tallennetaan Evernoteen, muistiinpanossa oleva käsinkirjoitettu teksti tunnistetaan ja muunnetaan haettavaan muotoon. Voit hakea Evernotessa mitä tahansa sanaa, jolloin esitetään kaikki kyseisen sanan sisältävät muistiinpanot.