Aloita skannaus

Aloita laittamalla sivut skanneriin, säätämällä paperinohjaimen leveyttä ka painamalla vihreää Scan-painiketta.

ScanSnap Evernote Editionilla skannatut asiakirjat:

• skannataan kaksipuolisiksi
  • käännetään ja kohdistetaan automaattisesti oikein
  • leikataan automaattisesti
  • tallennetaan asianmukaiseen tiedostomuotoon
  • voidaan hakea Evernote sisällä millä tahansa hakusanalla, joka esiintyy asiakirjan tekstissä

Skannaa kaikki

Skannaa mitä tahansa ScanSnapillä

Voit skannata pinon eri tyyppisiä asiakirjoja kerrallaan ScanSnap Evernote Editionilla. Jokainen paperipino, käyntikortti, valokuva tai kuitti tunnistetaan automaattisesti ja järjestetään asianmukaisesti.

Oletuksena kaikki skannaamasi materiaali tunnistetaan, käsitellään ja tallennetaan automaattisesti. Jos haluat skannata erän samanlaisia papereita, muuta Scan mode -asetusta ScanSnap Manager Evernote Edition -valinnoista tehtäväpalkista tai valikkopalkista.

Skannaus asiakirjatyypin mukaan

ScanSnap Evernote -hallinta

Jos aiot skannata suuria määriä samantyyppisiä asiakirjoja kuten kuitteja, voit varmistaa, että ne tallennetaan kuitteina muuttamalla skannausasetusta ”Automatic”-asetuksesta ”Receipts”-asetukseen tai muuhun skannausta vastaavaan asetukseen.

Se tapahtuu avaamalla ScanSnap Manager tehtäväpalkista tai valikkopalkista ja valitsemalla skannattavan asiakirjan tyypin: Documents (asiakirjat), Business Cards (käyntikortit), Receipts (kuitit) tai Photos (valokuvat).

Asiakirjat

Skannaa viestit, laskut, takuut, veronpalautukset ja paljon muuta. Evernote antaa sinulle mahdollisuuden hakea skannatuista asiakirjoista, jotta tärkeät tiedot ovat aina käsillä.

Pino vakiosivuja tunnistetaan yhdeksi asiakirjaksi ja tallennetaan PDF-tiedostona.

Skannaa asiakirjoja ScanSnapillä

Käyntikortit

Kaikkien keräämiesi käyntikorttien ei tarvitse viedä työpöydälläsi tilaa. Aseta ne ylösalaisin asiakirjojen syöttölaitteeseen ja skannaa ne kaikki kerralla Evernoteen.

Käyntikortit tallennetaan kuvana yksittäisen muistiinpanon Evernote sisään. Kirjaudu LinkedIn-tilillesi, niin Evernote muuttaa se runsassisältöisiksi yhteystietomuistiinpanoiksi ja kuvin ja some-tiedoin.

Skannaa käyntikortteja ScanSnapillä

Kuitit

Kuitit on tärkeää säilyttää, olipa kyse kustannusraporteista tai veroista. Mikä vielä parempaa, anna Evernoten säilyttää niitä puolestasi.

Kukin kuitti tallennetaan kuvana yksittäisen muistiinpanon Evernote sisään.

Skannaa kuitteja ScanSnapillä

Valokuvat

Kaikki arvokkaat muistosi yhdessä paikassa. Aseta ne ylösalaisin asiakirjojen syöttölaitteeseen ja skannaa ne helposti Evernoteen.

Kukin valokuva tallennetaan yksittäisen muistiinpanon sisään korkean resoluution skannattuna kuvana.

Skannaa valokuvia ScanSnapillä

Skannausvinkkejä

• Muista nostaa paperinohjain ennen skannausta.
  • Säädä paperinohjaimia varmistaaksesi, että asiakirjat ovat keskellä.
  • Säädä ScanSnap Managerin asetuksia parantaaksesi käyntikorttien skannaustarkkuutta. (Avaa ScanSnap Manager Evernote Editionin asetukset, valitse Käyntikortit-välilehti ja valitse Kuvatarkkuus-asetukselle arvo Paras ja Pakkaus-asetukselle arvo Matala.)

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br