Langaton skannaus

ScanSnap Evernote Edition on Wi-Fi-pohjainen, joten voit skannata langattomasti missä tahansa. Voit skannata kuitteja ja valokuvia keittiön pöydän ääressä tai käyntikortteja ja muita tärkeitä papereita työpöytäsi ääressä.

Huomaa: Voit parittaa skannerin yhden tietokoneen kanssa kerrallaan tai liittää muut tietokoneet USB-kaapelilla.

Vaihe 1: Avaa ScanSnap Manager Wi-Fi -välilehti

1. Kytke skanneri tietokoneeseesi USB-johdolla
  2. Avaa ScanSnap Manager Evernote Edition -ohjelmisto tietokoneesi tehtäväpalkista tai valikkopalkista
ScanSnapin valvojan asetukset

Wi-Fi-asetusten esittäminen:

1. Napsauta hammaspyöräkuvaketta asetusten avaamiseksi
  2. Valitse Wi-Fi-välilehti.

Vaihe 2: Ota Wi-Fi-asetukset käyttöön

Valitse ScanSnap Manager Wi-Fi -välilehdeltä Enable Wi-Fi Scanning
Ota ScanSnap Wi-Fi käyttöön

ScanSnapin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon:

1. Kytke skannerin takana sijaitseva Wi-Fi-kytkin päälle.
  2. Skanneri tunnistaa tietokoneesi nykyisen Wi-Fi-verkon ja tarvittaessa pyytää verkkopassia
  3. Odota, kunnes näet tietokoneen osoittavan Wi-Fi-skannauksen olevan käytössä ja irrota sitten skanneri tietokoneestasi

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br