Kaappaa sivuja Evernote-kameralla

iOS- tai Android-mobiililaitteen Evernote-sovelluksella voit kaapata ja tallentaa sivuja Evernote-muistikirjasta Evernote-tilillesi. Kun ne on tallennettu Evernoteen, sivun käsinkirjoitetulla tekstillä voidaan suorittaa hakuja.

Evernote-kamera helpottaa fyysisten muistiinpanojen tallentamista Evernote-tilillesi entisestään, sillä se tukee automaattista reunojen tunnistusta sekä kuvan optimointia. Evernote-kameralla voit jopa merkitä ja järjestellä muistiinpanojasi älytarroilla, jotka toimitettiin Evernote-muistikirjan mukana.

Tuetut laitteet

Kaappaa ja tallenna Evernote-muistikirjan sivut Evernoteen seuraavilla laitteilla:

• iPhone
  • iPad
  • iPod touch
  • Android

Huom. Vaikka Evernote-muistikirjojen sivujen kaappaaminen toimii iPhone 3GS:ssä, iPad 2:ssa ja aikaisemmissa malleissa, tulokset eivät ole optimaalisia, koska näiden laitteiden kameran tarkkuus on matala eikä niissä ole salamavaloa.

Evernote-muistikirjan sivujen kaappaaminen ja tallentaminen

Evernote-kamera on erityisesti suunniteltu kaappaamaan selkeimmät kuvat Evernote-muistikirjan sivuista. Kamera tunnistaa ja liittää sivun älytarrat automaattisesti Evernotessa määreittyihin avainsanoihin ja muistikirjoihin.

iPhone, iPad ja iPod touch

Kaappaa sivuja Evernote iOS -kameralla

Paina ja pidä pohjassa vihreää plus-painiketta (+) ja napauta sitten kamerapainiketta tai napauta kamerapainiketta avoimesta muistiinpanosta.

Oletuksena Evernote-kamera on asetettu automaattikaappaustilaan. Evernote-muistikirjan sivut kaapataan automaattisesti ja tallennetaa Evernote-oletusmuistikirjaan, jos sivulta ei löydy älytarroja.

Huom. Jos automaattikaappaustila ei ole käytössä, sijoita sivu kaappausalueelle ja napsauta suljinpainiketta, kun olet valmis ottamaan kuvan.

Android

Kaappaa sivuja Evernote Android -kameralla

Kameran käynnistäminen:

Napauta vihreää plus-painiketta (+) ja käynnistä sitten Evernote-kamera napauttamalla Kamera

Sivun kaappaaminen:

1. Pyyhkäise kohtaan Asiakirja
  2. Aloita sivujen kaappaus napauttamalla suljinpainiketta

Huomaa: Voit muuttaa salamavalon ja kameran asetuksia napauttamalla valikkopainiketta (kolme pistettä) näytön ylälaidasta