Vinkkejä ja tekniikoita

Vinkkejä Evernote-kameralla kuvaamisesta

Noudata näytä vinkkejä saadaksesi parhaat tulokset:

1. Kirjoita selvästi tummalla musteella, jotta käsialan tunnistus toimii kunnolla.
  2. Avaa muistikirja tummalle alustalle. Sivun reunat tunnistetaan automaattisesti, kunhan sivun ja taustan välillä on riittävä kontrasti.
  3. Sijoita vihreä kirjanmerkkinauha suoraan kahden sivun väliin, jotta sivut erotetaan toisistaan ja rajataan sen mukaisesti.
  4. Jos salamavalo ei ole vielä päällä, ota se käyttöön tai ota kuvat hyvässä, tasaisessa taustavalossa (tilassa, jossa on useita valonlähteitä, tai epäsuorassa auringonvalossa).
  5. Suuntaa laite niin, että koko sivu, myös sen reunat, näkyvät kameran katselualueella. Pidä kuva tarkennettuna napauttamalla kuvan kaappausaluetta.

iOS Evernote -kameran oletustila on automaattikaappaus, jolloin muistikirjan sivu tunnistetaan automaattisesti ja kaapataan. Android-laitteessa napauta suljinpainiketta kerran, kun olet valmis kaappaamaan sivun.

Huom. Varmista aina, että olet asentanut Evernoten uusimman version