Luo Skitch-kuva

Skitch tekee kuvien ja PDF-tiedostojen luomisesta ja niihin merkintöjen tekemisestä helppoa. Voit luoda Skitch-kuvia kuudella eri tavalla:

1. Ota valokuva Skitch-kameralla
  2. Valitse olemassa oleva kuva laitteeltasi
  3. Luo Skitch-kuva verkkosivusta tai kartasta
  4. Liitä laitteen leikepöydältä kuva
  5. Luo Skitch-kuva tyhjästä sivusta
  6. Avaa PDF Skitchiin toisesta sovelluksesta

Ota valokuva Skitch-kameralla

Skitch-kamerassa on Pikamerkintä-ominaisuus, joka lisää automaattisesti nuolen ja tekstikentän valokuvaan heti sen ottamisen jälkeen. Ominaisuus on päällä oletusarvona, mutta voit ottaa sen helposti pois käytöstä Skitch-asetuksista milloin tahansa.

Voit ottaa uuden kuvan Skitchissä (Pikamerkintä käytössä) seuraavasti:

1. Valitse Kamera pyyhkäisyvalikosta ruudun alaosassa
  2. Napauta mitä tahansa kohtaa ruudulla, jolloin kuva siirtyy keskelle ja kohdista läpinäkyvä nuoli kohti tätä keskipistettä. Voit hylätä valokuvan ja ottaa sen uudelleen napauttamalla Poistu (X) -painiketta ruudun yläosassa ja valitsemalla Hylkää muutokset.
  3. Ota valokuva napauttamalla Suljin-painiketta. Nuolen väri vaihtuu vaaleanpunaiseksi ja esiin tulee tekstiruutu.
Pikakuvatilan näkymä

Pikakuvatilan asetukset

Jos olet tyytyväinen valokuvaan, odota, kunnes läpinäkyvä nuoli muuttuu täysin vaaleanpunaiseksi, napauta Lisää tekstiä -kenttää ja näppäile tekstiä. Voit käyttää oletustekstiä "Look!" tai kirjoittaa oman viestin.

Huomaa: Kun Pikamerkintäkamera on pois käytöstä, Skitch ei lisää merkintöjä automaattisesti, joten voit vapaasti käyttää saatavilla olevia merkintätyökaluja ja -tyylejä tehdäksesi merkintöjä kuvaasi.

Valitse olemassa oleva kuva laitteeltasi

Voit käyttää Skitchiä lisätäksesi merkintöjä laitteellasi ennestään oleviin valokuviin ja kuviin. Skitch luo kopion kaikista laitteesi kuvista, joten alkuperäiset pysyvät koskemattomina.

Olemassa olevan kuvan valitseminen

Voit katsella ja valita laitteeltasi olemassa olevan kuvan seuraavasti:

1. Valitse Valokuvat pyyhkäisyvalikosta ruudun alaosassa ja näet Filmirullan sekä luettelon laitteesi muista valokuva-albumeista.
  2. Valitse kuva tai valokuva mistä tahansa luettelon albumista.

Luo Skitch-kuva verkkosivusta tai kartasta

Skitchin avulla on helppo lisätä merkintöjä verkkosivuihin ja karttoihin, jotka haluat muistaa tai jakaa muille. Jotta Skitch voi näyttää kartan nykyisestä sijainnistasi, sinun on annettava Skitchille lupa hakea sijaintitietosi, kun se pyytää niitä.

Tallenna sijainti kartalle

Ota kuva kartan alueesta seuraavasti:

1. Valitse Kartta pyyhkäisyvalikosta ruudun alaosassa
  2. Napauta Lähistöllä, jos haluat etsiä paikkaa lähellä omaa sijaintiasi tai napauta Osoite, jos haluat nähdä kartan tietystä osoitteesta
  3. Liiku sivulla pyyhkäisemällä, kunnes näet haluamasi kartan osan.
  4. Ota kuva ruudulla näkyvästä kohteesta napauttamalla Ota kuva

Ota ruutukaappaus verkkosivusta

Ota kuva verkkosivusta seuraavasti:

1. Valitse Verkko pyyhkäisyvalikosta ruudun alaosassa
  2. Napauta Haku, jos haluat hakea sivua Googlella tai napauta Verkkolinkki, jos tiedät verkkosivun URL-osoitteen
  3. Vieritä sivua ylös ja alas, kunnes näet haluamasi sivun osan.
  4. Ota kuva ruudulla näkyvästä kohteesta napauttamalla Ota kuva

Liitä kuva leikepöydältä

Jos olet kopioinut kuvan laitteellesi leikepöydältä toisesta sovelluksesta, esimerkiksi Safarista, voit tuoda sen Skitchiin merkintöjen tekemistä varten.

Luo Skitch-kuva laitteesi leikepöydän kuvasta seuraavasti:

1. Valitse Piirrä pyyhkäisyvalikosta ruudun alaosassa
  2. Napauta Leikepöytä (näkyy Tyhjä sivu -valinnan vieressä, kun leikepöydällesi on tallennettu kelpaava kuva).

Luo Skitch-kuva tyhjästä sivusta

Luo Skitch-kuva tyhjästä sivusta seuraavasti:

1. Valitse Piirrä pyyhkäisyvalikosta ruudun alaosassa
  2. Napauta Tyhjä sivu -kohtaa ja ala piirtää merkintätyökalujen avulla.

Avaa PDF Skitchiin toisesta sovelluksesta

Luo Skitch-kuva PDF-tiedostosta seuraavasti:

1. Napauta missä tahansa PDF-katselusovelluksessa Asetukset- tai Jaa-painiketta ja valitse Avaa... tai Jaa
  2. Valitse Avaa Skitchissä
  3. Valitse Skitchin sivupalkista sivut, joihin haluat lisätä merkintöjä