Jaa ja tallenna kuva tai PDF

Näyttökuva jakoasetuksista

JakamiskuvakeJaa& Tallennusvaihtoehdot

Skitchin avulla on helppoa tallentaa ja jakaa kuvia ja PDF-tiedostoja muille ihmisille ja sovelluksille.

Napauta Jaa (Lähetä)-kuvaketta ruudun yläosassa ja näet erilaiset tavat jakaa ja tallentaa Skitch-kuvia ja -PDF-tiedostoja. Kun olet jakanut muutamia kuvia, Skitch tallentaa usein valitut jakamis- ja tallennusvalinnat luetteloksi, johon pääset napauttamalla Usein-kohtaa pyyhkäisyvalikosta ruudun alaosassa.

Jaa Skitch-kuvia ja -PDF-tiedostoja

Skitch tarjoaa lukuisia eri tapoja jakaa kuvia ja PDF-tiedostoja, muun muassa:

• Liitteenä tai Evernote-linkkinä muille jakaminen AirDropin, tekstiviestin tai sähköpostin kautta
  • Jakaminen Evernote-linkkinä Facebookin tai Twitterin kautta
  • Jakaminen ajoitettuun kokoukseen kutsutuille vieraille
  • Jakaminen toiseen laitteellasi olevaan sovellukseen
  • Liitteenä tai Evernote-linkkinä muille jakaminen AirDropin, tekstiviestin tai sähköpostin kautta
  • Jakaminen ajoitettuun kokoukseen kutsutuille vieraille
  • Jakaminen toiseen laitteellasi olevaan sovellukseen

Voit jakaa kuvat seuraavilla tavoilla:

1. Evernote Linkki: Tallentaa Skitch-kuvan tai -PDF-tiedoston Evernote-muistiinpanoon ja kopioi muistiinpanon linkin (URL-osoitteen) laitteesi Leikepöydälle, jolloin voit liittää sen muihin laitteellasi oleviin sovelluksiin.
  2. Sähköposti: Jaa Skitch-kuvia tai linkkejä PDF-tiedostoihin (jotka on tallennettu Evernoteen) muille sähköpostin kautta
  3. Viesti: Jaa Skitch-kuvia tai linkkejä PDF-tiedostoihin (jotka on tallennettuEvernoteen) muille tekstiviestin kautta
  4. Kokous: Jaa Skitch-kuvia tai linkkejä PDF-tiedostoihin (jotka on tallennettuEvernoteen) sähköpostin kautta kalenteritapahtuman osallistujille. Voit määrittää tapahtuman ja henkilöt, joille kuva lähetetään.
  1. Evernote Linkki: Tallentaa Skitch-kuvan tai -PDF-tiedoston Evernote-muistiinpanoon ja kopioi muistiinpanon linkin (URL-osoitteen) laitteesi Leikepöydälle, jolloin voit liittää sen muihin laitteellasi oleviin sovelluksiin.
  2. Sähköposti: Jaa Skitch-kuvia tai linkkejä PDF-tiedostoihin (jotka on tallennettu Evernoteen) muille sähköpostin kautta
  3. Twitter tai Facebook: Jaa Skitch-kuvia tai linkkejä PDF-tiedostoihin (jotka on tallennettu Evernoteen) muille sosiaalisten sovellusten kautta
  4. Viesti: Jaa Skitch-kuvia tai linkkejä PDF-tiedostoihin (jotka on tallennettuEvernoteen) muille tekstiviestin kautta
  5. Kokous: Jaa Skitch-kuvia tai linkkejä PDF-tiedostoihin (jotka on tallennettuEvernoteen) sähköpostin kautta kalenteritapahtuman osallistujille. Voit määrittää tapahtuman ja henkilöt, joille kuva lähetetään.

Huomaa: Jotta voit jakaa Skitch-kuvia tai linkkejä PDF-tiedostoihin, sinun on siirryttävä ensin laitteesi asetuksiin ja annettava Skitchille lupa käyttää kalenteriasi, Evernote-tiliäsi tai mitä tahansa muita sovelluksia ja tilejä, joille haluat jakaa.

Tallenna Skitch-kuvia ja PDF-tiedostoja

Voit tallentaa kuvat muihin sovelluksiin tai laitteisiin seuraavasti:

1. Evernoteen: Tallenna Skitch-kuva yksittäisenä muistiinpanona Evernoteen. Jos et ole jo tehnyt niin, sinun pitää yhdistää Skitch-sovelluksesi Evernote-tiliisi valitsemalla Evernote Skitchin asetusvalinnoista. Täältä voit myös määrittää oletusmuistikirjan, johon Skitch-kuvasi tai PDF-tiedostosi tallennetaan.
  2. Valokuvat: Tallenna Skitch-kuva Filmirullaan laitteellesi
  3. Määritä kontakteille: Tallenna Skitch-kuva Kontakteihisi ja määritä se yhdelle kontaktille laitteesi kontaktiluettelossa.
  4. Leikepöytä: Tallentaa Skitch-kuvan laitteesi Leikepöydälle, jotta voit liittää sen muihin laitteesi sovelluksiin.
  5. AirDrop: Jaa Skitch-kuva tai -PDF-tiedosto mille tahansa AirDrop-laitteelle iOS AirDrop -ominaisuuden avulla.
  6. Tulosta: Tallenna Skitch-kuva tai -PDF-tiedosto tulostamalla se paperille millä tahansa yhdistetyllä tulostimella

Miksi Skitch-kuvia kannattaa tallentaa Evernoteen?

Kaiken Skitchissä luomasi asiat tai lisätyt merkinnät voi tallentaa Evernote-muistikirjaan. Kun tallennat Skitch-kuvan Evernoteen, voit katsella, järjestellä, muokata ja jakaa Skitch-kuvaasi muistiinpanona Evernote-tilistäsi käsin. Kun Skitch-kuva on tallennettu Evernoteen, sitä voi katsella ja muokata Evernote-sovelluksessa. Eikö sinulla ole Evernote-tiliä? Luo se nyt!

Huomaa: Jotta voit tallentaa Skitch-kuvia Evernoteen, sinun pitää yhdistää Skitch-sovelluksesi Evernote-tiliisi valitsemalla Evernote Skitchin asetusvalinnoista.