Osoita ja skannaa

1. Pidä kamera suoraan kohteen yläpuolella ja mahdollisimman lähellä kuvattavaa kohdetta. Varmista, että reunat ovat mukana kuvassa ja näytön reunojen mukaiset. Scannable tunnistaa asiakirjan automaattisesti.
  2. Kun näet sinisen suorakaiteen tunnistetun kuvan päällä, pidä kameraa paikallaan, kunnes ajastin (animoitu ympyrä) näyttää otetun kuvan.
  3. Scannable rajaa ja parantaa automaattisesti kuvan kirkkautta, kontrastia ja selkeyttä.
  4. Voit näyttää kuvasta suuremman ja tarkemman version napauttamalla sitä skannauslokerossa. Tässä näytössä voit antaa kuvalle nimen.

Manuaalinen kuvaus

Manuaalisessa kuvauksessa päätät itse milloin otat kuvan odottamatta ensin, että Scannable tunnistaa asiakirjan. Valitse kuvaustila napauttamalla kolmella pisteellä merkittyä painiketta. Napauta x suljinpainikkeen alta poistaaksesi manuaalisen kuvauksen käytöstä ja palataksesi automaattiseen kuvaustilaan.

Scannablen manuaalinen kaappaus

Vinkki: Manuaalisessa kuvaustilassa laite tulee pitää mahdollisimman hyvin paikoillaan napautettaessa suljinpainiketta kuvaa otettaessa.

Skannausvinkkejä

Käyntikorttivinkkejä

Asiakirjojen ja käyntikorttien koko, väri ja tyyli vaihtelevat, joten noudata seuraavia vinkkejä parhaan tuloksen saavuttamiseksi:

• Käyttämällä automaattista kuvausta vältyt epäselviltä kuvilta, jotka aiheutuvat usein siitä, että kamera liikkuu hieman laukaisinpainiketta napauttaessa.
  • Automaattinen kuvaus toimii parhaiten, kun kohteet asetetaan eriväristä taustaa vasten. Aseta vaaleat paperit tummaa taustaa vasten ja tummat paperit vaaleaa taustaa vasten.
  • Parhaan laadun takaamiseksi ota kuvat hyvällä, tasaisella taustavalolla useiden valojen välissä tai epäsuorassa valossa. Jos käytät kiiltäviä kortteja, kallista puhelinta salaman heijastuksen välttämiseksi, jos käytät salamaa.
  • Kun katsot näyttöä, keskitä kuva ja kohdista asiakirjan ja näytön reunat lähentämällä tai loitontamalla kameraa.
  • Käännä laitetta, jotta se on vaakasuunnassa pystysuunnan sijaan (sivuttain, ei pystyssä).
  • On paras olla kallistamatta kameraa enempää kuin 20 astetta pinnasta, jolle asiakirja on asetettu.

Skannaa suoraan ScanSnap Evernote Edition -skannerista

Scannablen hero-kuva

Scannablen avulla pien- tai kotitoimiston käyttäjät voivat skannata kuvia samasta skannerista. Kun olet määrittänyt ScanSnap Evernote Edition -skannerin paikalliseen WiFi-verkkoosi, voit skannata suoraan Scannable-sovellukseesi.

ScanSnap Evernote Edition -skannerista skannaaminen:

Aloita skannaaminen Scannablen kameratilassa napauttamalla skanneripainiketta(x-kirjain). Kun Scannable-sovellus tunnistaa skannerin, valitse skanneri, josta haluat skannata, ja katso, kuinka kaikki skannaamasi kuvat tulevat näkyviin sovelluksessasi.

Paikanna Scansnap

Lisätietoja ScanSnap Evernote Edition -skannerin käytöstä