Tarkista ja hyväksy

Scannablen esikatselut

Scannable parantaa skannattuja kuvia automaattisesti, mutta kannattaa silti tarkistaa skannatut kuvat, jotta ne näyttävät varmasti halutuilta.

Esikatsele skannaukset

Voit tarkistaa skannatut kuvat yhdellä kahdesta tavasta:

1. Skannauslokerossa

Jokainen skannaus voidaan esikatsella pikkukuvana. Voit tarkistaa kuvasarjan kaikki kuvat sipaisemalla skannauslokeroa edestakaisin kaappausnäytössä.

• Lokeron tyhjentäminen kaikista skannatuista kuvista: Napauta skannauslokeron yläpuolella olevaa roskakoria

Poista skannaukset

• Sarjan kaikkien skannattujen kuvien hyväksyminen: hyväksy skannatun kuvasarjan kaikki kuvat napauttamalla pienoiskuvalokeron valintamerkkiä

2. Yksityiskohtaisessa tilassa

Voit esikatsella kuvan tarkempaa ja isompaa versiota napauttamalla pikkukuvaa. Näytä skannatun kuvasarjan loput kuvat sipaisemalla vasemmalle tai oikealle. Zoomaa kaksoisnapauttamalla tai nipistämällä.

Skannattujen kuvien tai kuvasarjojen nimeäminen

Skannausten nimen vaihtaminen

Jos haluat nimetä skannatun kuvan tai kuvasarjan (useita skannauksia kerralla), napauta Skannattava asiakirja -tekstikenttää ja kirjoita siihen nimi.

Kuvan säätäminen

Säädä kuvaa napauttamalla asetukset-painiketta (kolme vaakapistettä):

• Poista: poistaa kuvan
  • Kierrä: kiertää kuvaa vastapäivään
  • Rajaa: rajaa kuvan
  • Palauta: Palauta kuvan alkuperäisetä värit ja laatu

Käyntikorteista tallennettujen yhteystietojen esikatselu

Esikatsele käyntikortteja

Scannable kaappaa tiedot käyntikorteista ja tallentaa ne uusiin yhteystietoihin.

Yhteystietosivulta voit lähettää sähköpostia, soittaa tai siirtyä suoraan henkilön LinkedIn-profiilisivulle. Poistu näkymästä napauttamalla x.

Yhdistä LinkedIniin

Jos olet kirjautunut sisään LinkedIn-tilillesi Scannablen asetuksista, Scannable löytää vastaavan LinkedIn-profiilin skannatuista käyntikorteista ja tuo lisää yhteystietoja, kuten profiilikuvan ja LinkedIn-profiilin linkin.

Jos haluat tuoda tietoja LinkedIn-palvelusta skannattuun käyntikorttiin, napauta kolmea pistettä ja napauta sitten Asetukset > Käyntikortit > Kirjaudu LinkedIniin.