Yleistä

Tarvitsenko Evernote-tilin?

Et tarvitse välttämättä Evernote-tiliä, mutta sovellus auttaa hyödyntämään Scannablea täysimittaisesti. Yhdistämällä Scannablen Evernoteen saat seuraavat edut:

• Evernote tunnistaa käyntikorttien tekstin ja voi noutaa siihen liittyvät ja vastaavat tiedot LinkedIn-palvelusta.
  • Evernoteen tallennetut skannatut asiakirjat ovat helposti haettavissa ja jaettavissa. Evernote käyttää optista merkintunnistusta (OCR), joten voit tehdä hakuja PDF-tiedostoihin ja kuviin.
  • Voit jatkaa helposti skannattuja kuvia sosiaalisessa mediassa Evernoten kautta

Jos haluat tallentaa Evernoteen, sinun on pyydettäessä joko kirjauduttava sisään olemassa olevaan Evernote-tiliin tai ladattava/asennettava Evernote ja rekisteröitävä uusi tili.

Miten näen skannatut asiakirjat ja käyntikortit tietokoneellani?

Jakamasi, julkaisemasi tai tekstiviestin tai sähköpostin linkkinä lähettämäsi skannaukset on tallennettu Evernoteen ja synkronoitu automaattisesti kaikkien laitteidesi välillä. Pääset tarkastelemaan muistiinpanojasi asentamalla Evernoten tietokoneeseesi ja muihin laitteisiisi.

Miten valitsen skannattujen kuvien tiedostotyypin?

Voit valita laitteen asetuksista, tallennetaanko skannaukset kuvina vai PDF:inä. Napauta kaappausnäytössä kolmen pisteen painiketta, napauta Asetukset > Tiedostotyyppi. Oletuksena "Auto" tallentaa yksisivuiset skannaukset kuvina ja monisivuiset PDF:inä.

Mikä on Evernoten yksityisyydensuojakäytäntö?

Evernote arvostaa henkilökohtaisten tietojesi ja palveluun tallentamasi sisällön yksityisyyttä. Lisätietoja on Evernoten yksityisyydensuojakäytännössä.

Käyntikorttien skannaus

Kuinka voin skannata kiiltäviä kortteja?

Jos näet heijastuksen kiiltävässä käyntikortissa, Evernote ei välttämättä tunnista tietoja. Kallista kameraa hieman ennen kuvan ottamista. Lisätietoja on tämän ohjeen skannausvinkeissä.

Mitä voin tehdä, jos käyntikortin tiedot on tunnistettu väärin?

Käyntikorttien malli vaikuttaa huomattavasti tekstintunnistustuloksiin. Parhaan tuloksen saamiseksi pyydämme noudattamaan tämän ohjeen skannausvinkkejä.

Kuinka voin tallentaa käyntikorttien yhteystietojen muistiinpanot iPhonen, iPadin tai iPod Touchin osoitekirjaan?

Napauta skannattua käyntikorttia skannauslokerossa ja napauta sitten Tallenna yhteystiedot, niin kaikki yhteystiedot tallennetaan laitteesi osoitekirjaan tai yhteystietoluetteloon.

Käyntikortin skannaaminen onnistui, mutta LinkedIn-tiedot eivät näy. Mistä tämä voi johtua?

On useita mahdollisia syitä siihen, miksi käyntikorttiin ei ole lisätty tietoja LinkedIn-palvelusta:

• Varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin.
  • Varmista, että olet kirjautunut sisään LinkedIn-tiliisi. Tämä tapahtuu avaamalla asetusvalikko napauttamalla kolmea pistettä, napauttamalla Asetukset-painiketta (hammasratas) ja napauttamalla Käyntikortit
  • Yhteys LinkedIniin on saattanut katketa. Napauta Kirjaudu ulos LinkedInistä ja muodosta yhteys uudelleen napauttamalla Kirjaudu LinkedIniin.
  • Käyntikortin omistaja ei ole välttämättä yhdistänyt LinkedIn-profiiliaan käyntikortista skannattuun sähköpostiosoitteeseen.

Huomautus: Jos LinkedIn on yhdistetty, näyttöön tulee ilmoitus "Kirjaudu ulos LinkedInistä". Muutoin saat ilmoituksen "Kirjaudu LinkedIniin"

Voinko tallentaa yhteystietoja Microsoft Outlookiin tai muihin osoitekirjoihin?

Voit. Kun olet tallentanut yhteystiedon laitteesi yhteystietoluetteloon, synkronoi laitteesi Outlookin ja muiden osoitekirjojen kanssa laitteesi käyttöohjeen mukaisesti. Valitse laitteesi Asetukset > Sähköposti, Yhteystiedot, Kalenterit.

ScanSnap Evernote Edition -skannerit

Mitä jos verkossani on useampi kuin yksi Evernote ScanSnap -skanneri?

Scannable tunnistaa skannerit niiden ainutlaatuisten sarjanumeroiden perusteella (kunkin skannerin pohjassa). Voit valita minkä tahansa tunnistetun skannerin.

Voiko useampi kuin yksi henkilö verkossani jakaa saman skannerin?

Voi. Kuka tahansa, jolla on käytössä Scannable, voi käyttää samaa skanneria, jos he ovat yhteydessä samaan WiFi-verkkoon. Mutta vain yksi henkilö kerrallaan voi käyttää Scannablea määrätyllä skannerilla skannaamiseen.

Lisätietoa Evernoten käytöstä

Lisätietoa ScanSnapistä